walk on wings, tread in air: How? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


How?
2012-03-12
Ada sesiapa tau how nak elakkan spam-spam email ni masuk email kita?
Kalau boleh aku taknak dia singgah lansung dalam email aku walaupun dalam spam folder.
Hari-hari spam folder aku cecah 70-80 email merapu-meraban.
Dulu rajin gak aku check spam folder kot-kot la ada email lain termasuk sini.
Now aku dah tak kuasa nak check.
Aku main delete je terus.

Dah berapa kali dah reader blog ni mesej FB aku tanya dapat ke tak email.
Tu mesti yang termasuk dalam spam folder.
Aku pulak jenis yang malas nak baca mesej kat FB sebab kadang-kadang mesej dari mat-mat jual kote je yang ramai sibuk nak berkenalan, so aku malas nak layan. Bila malas nak layan, aku jadi malas lansung nak baca mesej kat inbox FB. Sebab tu apa-apa hal aku mintak email aku terus. Tapi bila email, ada la pulak yang masuk spam folder. Dah la spam folder aku lagi banyak email dari inbox, kosser aku nak check satu-satu. Delete je. Settle.

Ntah sape la pi pandai generate semua email-email binawe ni.
Hari-hari ada email ZAKAR TAK CUKUP TEGANG? ISTERI TIDAK PUAS? DUDUK DAN TAK BUAT APA-APA TAPI DUIT TETAP MASUK?

Pundek mana la yang cipta email-email bangang ni semua.
Kimak betul.
Benci betul aku orang yang nak berbisnes tapi akhirnya menyepamkan email orang lain dengan produk-produk buah pelir ni semua. Geli sialll.
Dah la semua email tak meyakinkan aku. Takat type-type pastu send je apa barang bai.
Bak sini upload video kote kau meh aku nilaikan besar ke tak.
Ptuihh.

Lagi satu yang email tolong withdraw duit tu.
Duit taknak cerita yang sikit-sikit. Juta-juta pound aje. Oil and gas aje. Padahalll.

Aku rasa email macam ni semenjak aku baru kenal internet lagi dah wujud.
Dah nak 20 tahun dah pun, still guna tektik yang sama jugak ke?
Kesiannya kau, bangang.
Dulu tu aku buat tak reti lagi sebab sender pun nama omputih.
Now ni ROSLINA BINTI HASHIM
Subjek : Assalamualaikum.

Mati-mati ingatkan reader.
Rupanya cibai.
posted by aveo757 @ 4:42 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER