walk on wings, tread in air: Grab! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Grab!
2012-03-12
Ok, ni ada good news untuk orang yang aku masukkan dalam KIV list.

Today, sape yang dah respond and buat payment untuk shawl mulberry silk yang INI before today, semua aku dah post pagi tadi. Yang buat payment petang tadi, shawl akan dipos esok.

And kepada yang dah book tapi belum buat payment, kalau rasa-rasa nak the shawl sila lah buat payment the soonest possible sebab sejak aku upkan entry shawl dah sampai, those yang under KIV list asik tanya ada shawl lebih ke tak, ada orang tak jadi beli ke tak. Jadi, now aku nak open balik offer ni. Sesiapa nak, can refer to the above link, aku dah update available stock. Kalau nak, terus email aku and aku bagi bank details, korang bank in right away sebab shawl memang dah ada kat tangan.

Thanks.
posted by aveo757 @ 10:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER