walk on wings, tread in air: Thanks!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Thanks!!
2012-02-29
Shawl gradient silk yang tersangkut punyala lama tu hari dah sampai semalam.
Aku pulak saje bawak extra.
Budak-budak yang dah book shawl tu hari tetiba ramai pulak yang nak tambah kaler lain.

Hajat hati tu aku nak offer kat korang-korang kot ada yang nak beli jugak.
Jadiknyaaa, now ni kepada sape yang nak beli, sila la email aku cepat-cepat sebab stok yang ada now cuma AR01 (1 pc), AR05 (2 pcs) and 2pcs lagi shawl baru kat bawah ni :




Shawl yang aku advertise semalam (2 color) tu dah tinggal 5 helai je lagi out of 20pcs.
Kalau ada yang nak, email aku before 2pm sebab kalau boleh aku nak clearkan semua hari ni. Dah macam nak terbalik rumah aku bersusun-susun shawl segala.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I am wearing AR04.

Stok lebih ada 4 helai, tapi semua dah gone budak-budak yang beli shawl nak beli jugak kaler ni bila aku kata ada stok lebih. Kalau ada yang teringin nak yang ni, beli la aku punya ni. Hehe.
posted by aveo757 @ 9:54 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER