walk on wings, tread in air: Iklan free! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Iklan free!
2012-02-01
Dah berzaman iklan-iklan ni, now baru ada masa nak kelebet satu-satu.
Sorry kalau korang terpaksa lama tunggu.


Iklan 1

From: sya min
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Tuesday, January 10, 2012 12:20 PM
Subject: Minta laluan iklan

Assalamualaikum Kak Di.

Kak Di, boleh tak nak minta akak iklankan baby cot saya nih. Saya nak jual. Budget boleh jual awal dapatlah tukar dengan gadjet baru untuk baby. Baby cot nih dibeli 7 bulan lepas tapi just +- sebulan je guna itu pun time berpantang.

Reason nak jual:

i) x muat di sumbat di dalam bilik
ii) elak tersadai tanpa guna yang akhirnya boleh jadi barang buruk
iii) sangat sayang sebab masih baru! tapi terpaksa.

Baby cot nih jual termasuk dengan:-

1- cot
2- tilam coconut fiber
3- bedding a.k.a bumper
4- bedsheet

Harga yang saya tawarkan RM450. Saya tinggal di sekitar lembah klang makanya untuk kawasan lembah klang saya boleh datang hantar sendiri.

Best Regards;
AISHAH YAHAYA (
careno_cardozas@yahoo.com)


Iklan 2



 From: Nieta Nozie
To: aveo757@yahoo.com
Sent: Tuesday, January 10, 2012 2:11 PM
Subject: Promo : Cheese Powder & Barley Peanut Candy


Salam Kak Di...

Semoga cepat sembuh yek.. Pantang elok2 tauuuu....:)

Saya nak mintak tolong kak Di tuk promote Jalapeno Cheese Powder...

RM 14.00/ 200 gm, exclude postage.
Boleh COD utk kawasan Ipoh, Gopeng, Kampar, Tapah, Bidor, Sungkai, Slim River & Tanjung Malim.


Meh..meh... PM me kalo berminat.


Ingredient:
Milk Solids, Modified Starch, Maltodextrin, Dextrose, Salt, Mineral Salts, Vegetable Powder, Cheese Solids, Flavour Enhancers, Vegetable Fat, Glucose Syrup Solids, Food Acids, Flavourings, Mineral Salts, Spices, Yeast Extract, Anti-caking Agents, Spice Extract, Colourings.

Usage instructions:
1) Add 1 part premix to 2 parts of hot water (>85°C) and mix well.
2) Whisk constantly until the sauce thickens to a smooth consistency.

Storage:
when unopened, store in a clean, cool, dry location.

SIJIL PENGESAHAN HALAL JAKIM No.Siri 010653



.......dan Barley Peanut Candy

- sama macam gula-gula udang yang dedulu tue. Korang ingat tak gula-gula udang..? gula2 yang ada plastik nipis yang boleh dimakan. Gula-gula zaman kanak-kanak ku :)

- Lebih enak dan buatan tempatan serta halal. InsyaAllah. 

- Boleh buat kudapan dirumah atau untuk dijamu kepada tetamu. Boleh jugak dibuat sebagai door gift untuk untuk majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi dan macam2 lagi.
Harga :
250 gm ~ RM 8.00
500 gm ~ RM 15.00
1 kg ~ RM 30.00

harga tidak termasuk postage.


Berminat leh pm saya... Mari kembalikan zaman kanak-kanak kiter ... hehehehe.


Leh klik terus link fb kat atas atau drop email ke nietapah@gmail.com



Iklan 3
TIKAR EVAMAT
 SIZE : * 200cm x 120cm x 0.3cm ( Lebih kurang 6 ft x 4 ft ) 

CIRI-CIRI TIKAR EVAMATIK 
* Tikar Evamatic merupakan alas lantai yang memiliki rekabentuk/corak dan warna yang sangat menarik.
* Selain itu, tikar ini dapat mencegah Rheumatic yang disebabkan hawa dingin dari lantai. 
* Tikar ini juga dapat menambah pengetahuan kepada kanak-kanak (corak ABC, 123 dan vocabulary) 
* Juga sesuai untuk bayi kerana rekabentuk yang lembut serta corak yang menarik untuk merangsang penglihatan bayi serta boleh dijadikan platform untuk bayi merangkak. 
* Mudah dibersihkan sekiranya tertumpah makanan atau berhabuk 
* Lebih tebal drpd tikar getah, panjang tikar lebih kurang katil single
* Material: Eva Sponge (most likely same as playmat ABC), tak luntur & tak slippery
* Tikar ini sangat sesuai digunakan di pelbagai tempat seperti: 
1. Ruang rehat keluarga di rumah 
2. Bilik tidur
3. Tempat bermain untuk anak-anak
4. Ruang belajar atau bilik bacaan
5. Kegunaan luar rumah seperti berkelah dll
6. Boleh juga dibuat alas tikar sembahyang

Berminat, sila hubungi:
1) Suhaizal 019-2322122
2) Noor Shuhaifah 019-2811941


Iklan 4

From: Fazlin Ramli
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Tuesday, January 10, 2012 5:10 PM
Subject: Salam, need help to advertise =)
Salam Kak Di,

I nak tumpang advertise boleh? =) . I baru create facebook page for baby and nursing products. Dulu berbisnes kat page mudah, skrg upgrade sket =P. Facebook i www.facebook.com/mummy.ayra
Really appreciate your help. Thanks!

P/s: We are having opening promotion at our facebook page. Be our first 20 friends and get RM5 voucher for your purchase (redeemable for purchase RM50 and above).




Iklan 5

From: Maria Mohamed
To: aveo757@yahoo.com
Sent: Tuesday, January 10, 2012 7:01 PM
Subject: Nak mintak tlg Kak Di

salam Kak Di, harap2 semakin sihat lah ye ;) sy 1 of ur silent reader. aritu terserempak kak Di bekfas kat Nur Alya, Putra Heights pn takot. nk tegur..ntah pape kan. Tp ni nak mitak tlg Kak Di iklan kan ni on
behalf of encik hasben sbb dah try iklan kan kat mudah tp leceh sgt..

Persona 2010, 25th Anniversary Limited Edition..
ada discount 10K, full spec, leather seat, sportrim 16".

First Come First Serve!! ada 3 unit je.

Boleh direct call 019-3022101.



Iklan 6





From: "radiance.tiqa@gmail.com"
To: aveo757@yahoo.com
Sent: Wednesday, January 11, 2012 3:06 AM
Subject: Like like like :')

Salam, hi kak D.

Saya doakan akak dipelihara kesihatannya :)
Saya memg silent reader kak D sejak beberapa thn ni.. And sy dah pun khatam blog akak sejak dri entry 2006 lg. Hehee!
sementara akak cuti ni, kalo bosan2 meh la visit www.facebook.com/radiance.quilling
ni sume hasil kerja tgn saya. Bangga sy kalo kak D like f/page sy ni.
posted by aveo757 @ 6:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER