walk on wings, tread in air: Siapa ingat lagi? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Siapa ingat lagi?
2012-01-24
Siapa ingat lagi pasal Talk-a-thon Celcom campaign yang aku blog about tahun lepas?

Mungkin ada user yang tak aware lagi pasal ni but Celcom masih lagi on the campaign but this time hadiah dia lagi grand!!

Bermula dari 5 Dec 2011 sampai 31 March 2010, Celcom reward semua customer yang guna prepaid and postpaid (KECUALI Celcom Biz Corporate customers) untuk join campaign ni.

Nak join senang je.

1. Macam biasa, korang kena buat 3 additional call on top of average call korang pada bulan sebelumnya. Kalau macam skrang ni January, so korang kena check bil bulan December untuk tengok trend call korang.

2. Pastu jawab soalan sikit. Ala, soalan senang-senang je.

3. Pastu dah boleh menang.

Pemenang dipilih secara daily basis okkkk.
Tak main la tunggu hujung bulan baru select winners.
Tetiap hari boleh menang.
Korang boleh check eligibility dan average trend calls bulan lepas dengan simply dial *128#.


Tu je :)

Buat ituuuuuuuu je, and korang mungkin pemenang Vespa LX150!
Apa ke senang benar???????

Tapi memang benar!
Sangat mudah!

Tau camne rupa Vespa LX150 ni?

Ha, cenggini rupa dia....

 MERAH
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




 BIRU pun ado


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


OMEYGEDDDDDDDDDD! 
PINK!!!!!!!

Pehhh, ini kalau yang pompuan bawak, konfemmmmmm mat rempit tak berani potong. Diorang follow je korang kat blakang sampai ke sudah. Gila gojes!!



Bukan kaler ni je ada, ada 6 kaler kesemuanya!

Sehingga ke tarikh ini, ada 46 winners dah dikenalpasti seluruh negara and korang mungkin antara pemenang
yang akan dapat Vespa LX150 kalau start buat call today!!!!
Ada 74 lagi peluang untuk korang menang Vespa LX150 setiap hari dari January hingga 31 March 2012.
Pemenang akan diumumkan kat website Celcom.
Rajin-rajin lah check website Celcom.


 Ni antara pemenang yang dah pun bawak Vespa tu. 
Nampak sebelah kanan terselit gamba Vespa kuning???
Uihhhhh. Gojes!!!!


So..???
Yang dok melanguk depan blog ni lagi apekejadahnya??
Start la buat call skarang!
Tapi ingat ye, buat 3 additional call setiap hari sehingga 31 March.

Untuk maklumat lanjut, boleh ke www.celcom.com.my atau the nearest Celcom branch atau call Celcom Customer Service at 1300 111 000 or 1111 dari Celcom mobile.
posted by aveo757 @ 7:52 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER