walk on wings, tread in air: New! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


New!
2012-01-15
Ini adelah new shawls untuk bulan ini.
Shawl sampai semalam dan aku telah merembat siap-siap satu set untuk setiap kaler. Hehe.

Stock limited.
Setelah aku rembat, cuma ada 2 helai je setiap kaler.
Asalnya aku bawak 4 helai setiap kaler tapi aku rembat satu set, pastu kawan aku siang-siang dah cop satu set.

So, saper nak cepat-cepatlah email aku at aveo757@yahoo.com.

But shawl akan di pos Khamis, sebab aku outstation esok sampai Rabu baru balik.
Melainkan korang masukkan duit today, aku pack siap-siap today and esok Pos Laju akan ambik from opis aku.



Fabric : 100% silk
Style : Plain
Weave : Handmade
Embellishments : Embroidery
Size : 56 x 185cm

PRICE : RM88 (with transport)


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT



SOLD OUT


SOLD OUT



Aku tak sangka purple ni sangat cantik rupanya (pada pandangan mata aku la), sebab dalam gamba macam sememeh je.

Jadinyaaaaaaaa, aku dah pakai siap-siap pagi ni :)

Bye, I'olss jalan-jalan dulu u'olsss....
posted by aveo757 @ 11:01 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER