walk on wings, tread in air: Down <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Down
2012-01-20
Hari ni aku demam and selsema teruk.
Selsema yang bangsa kau takleh duduk lansung, konfem menitik-nitik air hidung jatuh.
(Gross??? Hahaha. Ada aku kesah???)
Tapi sebab 3 hari aku tak masuk opis, and quotation melambak-lambak nak kena siapkan, appointment pun bersusun, aku takde pilihan.
Jadi, sumbatkan tisu dalam lubang hidung sepanjang perjalanan dalam kereta.
Bila jumpa customer, jangan banyak bercakap. So that kau boleh keluar dari lab dengan kadar segera otherwise hingus kau meleleh-leleh nanti.

Just empat appointment today tapiiiiiiiiiiiiiii azabnya nak menghabiskan empat appointment tu dengan hingus yang tak reti-reti nak berenti buat aku rasa nak pengsan by the time sampai rumah. Kesian Pak Aji. Dia yang jadi driver today. Terpaksa la hadap aku yang tak benti-benti bersin dalam kereta. Sampai tutup radio lah orang tua tu sebab aku asik bersin je, no point pasang radio, bukan boleh dengar lagu pun. Aku memekak dengan bersin, dengan srot-sret, dengan terbatuk, pakej lengkap untuk dapat penampa sebenarnya.



 Supir pada hari ini.


Aku pun heran apesal aku mesti guna khidmat Pak Aji ni????
Aku rasa aku dah sihat dah.
Tapi Mak Aji suruh jugak aku berpantang sampai 40 hari.
Adoyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Letih camni.

Sampai je rumah, terus telan ubat selsema and bammmmmmmmmmmmmm. Terlentang atas katil.
Sedar-sedar dah kul 4.30pm.
Still, selsema lagi.
Memang dasar bodoh la ubat selsema ni, tak strong lansung.
Aku memang kena carik cetrizine jugak.
Kalau pekena cetrizine konfemmmmmm!
Bukan takat selsema je stop, taik hidung pun berenti production seminggu.

Ok, now aku nak pekena lagi satu cetrizine bagi dia betul-betul tersumbat.
Pastu nak layan DVD.

Me today, wearing NA-095a.
Ada lagi sehelai available kalau ada yang berkenan. Yang lain sold out.

Pada yang 'men-sound' aku kenapa aku bawak shawl masuk sikit sangat, baiklah, next time aku bawak masuk banyak. Kau tak beli, kau siap. Eh.
posted by aveo757 @ 11:39 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER