walk on wings, tread in air: Tetek yang menakutkan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tetek yang menakutkan
2011-12-21
Sejak dah ramai lelaki dalam rumah ni, aku dah semakin hilang hak untuk mengamalkan kebebasan berbogel dalam bilik sendiri. Dah la sejak mak mertua aku tinggal sekali aku dah tak pakai short kat rumah. Mak mertua aku actually takde hal aku nak pakai shorts ke apa ke, tapi shorts aku semua jenis yang nampak alur pantat, memang gila babs punya pendek. Bila badan dah berisi sikit (nak gak mention 'sikit'), dah tak semenggah sangat rupa aku pakai short. Tersentil-sentil lemak bontot. So aku decided pakai short dalam bilik je la sudah.

Tapi si Redza ni pulak tak reti-reti nak tido bilik sendiri. Eventho sekarang dah ada peningkatan sebab dia dah boleh tido kat bawah (letak tilam), but still aku kena berhati-hati. Budak makin besar, makin macam-macam yang dia tau di luar pengetahuan kita. Mana la tau kan kot kat solah dia sama dia dah ada topik discussion yang pelik-pelik. Asal nak salin baju je, aku kena masuk bilik air. Asal nak ganti seluar kena masuk bilik air. Padahal bilik aku ni. Laki aku pun dah jadi boring dengan aku macam dara pingitan sangat salin baju pun na lari-lari dari laki.

And now, sejak Rayyan dah pandai tenung-tenung, aku dah naik segan nak salin bra depan dia. Kita pulak yang naik segan. Tau je la kan budak-budak kecik ni, kalau nampak benda yang pelik sikit mesti stare gila-gila. Blush I tau.

Nak dijadikan cerita, tadi keluar dari bilik mandi, aku tengok Rayyan dah ada meniarap atas katil aku. Bapak dia la ni, asal balik keje je, mesti angkut anak naik bilik. Pastu dia mengangkang baca sokabar. Bukan dia reti tengokkan anak dia ke apa ke. Masa tu Redza tido. So aku bajet takpelah, takat Rayyan kecik lagi mana paham apa. So aku selamba je pakai panties. Masa aku
nak pakai bra, Rayyan tenung je dada aku dengan muka yang sukar digambarkan. Antara terkesima, terkejut and macam troma pun ada gak.

Tetiba dia melalak sekuat-kuat hati. Jenis yang menangis macam ketakutan.
Aku pun gabra la kan, aku pi dekat dengan dia. Wah makin kuat dia menjerit. Aku syak dia troma tengok tetek mak dia. Apela ko, tetek mak sendiri pun fobia. Ni mak kau okkkk, bukan hantu tetek! Apesal nak terpekik ketakutan? Cuba contohi bapak kau. Asal nampak tetek aku je konfem terpekik keriangan.

Apela agaknya yang buat dia takut tu eh?
Dia punya pekik tu macam kena pijak.
Takkan teruk sangat rupa tetek aku ni. Mustahil! Bapak dia tak cakap apa-apa pun? Malahan speechless. Eh.

Ke time tu dia nampak ada beberapa tetek lagi kat belakang aku melambai-lambai kat dia? Omaigod!
Tetiba aku takut pulak.

posted by aveo757 @ 11:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER