walk on wings, tread in air: Camne eh? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Camne eh?
2011-12-21
Hari ni aku cuti. Sebab magazine Harmoni datang untuk shoot gamba rumah. Kali ni satu rumah tapi of cos la bukan setiap celah and bilik dia shoot. Actually dah 2 minggu dia set appointment tapi aku busy and sebenarnya aku tak sure if rumah aku layak ke nak di-shoot. Dah la sejak ada Rayyan ni 'harta' aku bertambah. Dengan buai dia, walker, bakul baby segala, lemas mata aku.

Pulak tu sebenarnya dah 2 bulan aku start tailoring bisnes. Masa aku ada twitter dulu aku pernah buat status aku mencari tukang jahit yang mesti jugak mahir potong baju. Alhamdulillah, aku jumpa. Jadi, ada satu corner kat rumah aku tu aku dah ubah jadi tempat utk aku simpan baju-baju yang dah siap dijahit. But aku tak ambik tempahan. Aku hire 2 tailors yang boleh design baju sekali untuk do the job. Buat masa ni baju yang dah siap aku sub kat orang persendirian yang nak jual secara online. Jadi macam nak gila tadi aku kemaskan baju-baju yang bergantung tu.

Masa aku kemas-kemas baju tu tadi buat aku terfikir something. Kalau kita pakai baju sexy-mexy memang kalau ikut hukum tak boleh la kan, sah-sah. So takyah la kita cerita pasal tu kang orang kata aku jahil sangat la pulak. Ramai je ni yang tunggu je nak tembak aku. Tapi what if kalau kita bertutup litup but kita jual and promote baju yang takdelah sexy mana (pada pandangan aku tak sexy) tapi tak berapa bagus kalau perempuan pakai. Camne eh? Salah jugak ke?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 7:38 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER