walk on wings, tread in air: Closekan akaun tahun ni dengan.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Closekan akaun tahun ni dengan....
2011-12-28
Ini advertorial. Entry baru kat bawah.



Pening kalau kita susah nak decide mana satu antara 2 benda depan mata.
Nak-nak lagi kalau dua-dua tu kita rasa macam OK but too bad, kena pilih satu je.

Same goes to tablet.
Dulu zaman cuma ada iPAD, semua berbondong-bondong beli. Masa tu takde competition lagi so kita tak force diri kita untuk berfikir panjang sebab memang sah-sah itu je la pun bendanya, takde lain. Samada it serve the purpose or it meet our expectations, kita tak pikir sangat janji ada iPAD.

But now, dah macam-macam brand muncul and people start to compare.
Bila dah start buat perbandingan, kita jadi keliru.
Yang sana best, eh tapi yang kat sini ada application ni, yang sana takde.
Eh tapi yang sini kecik apa...sana besar gedabak.
Tapi kalau tak besar orang tak tau kita ada tablet.
Abis camne ni??

Last-last tak beli.
Kan??

Actually senang je nak pilih barang, especially gajet (tablet).
Mula-mula kita identify dulu saiz yang kita nak.
Kenapa beli kecik. Kenapa harus beli besar?
Pastu decide if nak guna only WIFI je or nak 3G.
Keperluan untuk stay connected dengan email, internet, games, bla bla bla....
Bajet.
Yang paling penting, network.
Beli cangih-manggih tapi network poor coverage, memang tak vogue ok? Bawak je la bendalah tu ke hulu-hilir tapi takleh guna. Jadik pemberat je.



Samsung Galaxy Tab™ 8.9 is the ideal tablet with just the right size.
Selain dari kau boleh store segala macam games, music, emails, kau juga boleh store work files dalam gajet yang nipis, ringan dan lebih pantas!
Nak lagi superb, couple-kan Samsung Galaxy Tab™ 8.9 dengan Celcom sebabbbbbbbbbbb :

1. apabila gajet hebat bergabung dengan network yang coverage-nya the widest, kau akan dapat satu combination yang ideal.

2. bila coverage excellent, nak tengok video streaming pun tak terbantut.

3. bukan saje korang enjoy menggunakan tablet yang best, dan coverage yang tak menyakitkan hati malah bila dapat bil tetiap bulan pun senyum je. Sebab?????
Sebab Celcom ada sediakan plan yang terbaik untuk their customer.


Pergi ke kiosk Celcom now and get Samsung Galaxy Tab™ 8.9 berserta pakej yang korang boleh dapat dari harga seendah RM1,288.00 (RRP : RM1,600.00).





Antara key features Samsung Galaxy Tab™ 8.9 ni :

- Android 3.1 (Honeycomb)
- 8.9” touch screen display
- 1.5GHz dual-core processor
- 2MP front camera, 3MP rear camera
- Thinner (8.6mm)
- Lighter (453g)
- 16GB internal memory
- Supports Wi-Fi and 3G

Jangan risau nak pikir whoch Samsung Galaxy Tab yang sesuai dengan korang sebab Celcom ada semuanya! Pergi ke Celcom and dorang akan advise which gajet suits you according to keperluan and bajet sebab selain dari Samsung Galaxy Tab 8.9, Celcom ada juga Samsung Galaxy Tab (7”) yang korang boleh dapat dengan harga serendah RM668 dan Samsung Galaxy Tab 10.1 dari harga serendah RM1,468.

Masing-masing bonus dah dapat kan?
So, reward yourself atas pencapaian yang korang dah perolehi untuk tahun 2011 so that bila masuk 2012, dengan gajet baru, kita jadi lebih bersemangat!

Visit www.celcom.com.my/smartphones for more information on the entire suite of Samsung Galaxy Tab choices!
posted by aveo757 @ 9:52 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER