walk on wings, tread in air: Unboxing <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Unboxing
2011-11-08
Advertorial post for 48hrs. Please scroll down for new updates.



Semakin menggila nampaknya henfon-henfon kat market.

The new one now yang bakal menjadi kegilaan dan fenomena mungkin the new Samsung Galaxy Note!

Aku yang tak gila gajet ni pun, bila tengok Galaxy Note for the first time macam alahaiiiiiiiiiii kenapa la kau ni smart sangatttttt???
Aku baru nak berbangga dapat iPAD2, sekali Samsung Galaxy Note ni lagi smart dari iPAD2, 3 or mungkin 15.

Galaxy Note is coming to Malaysia soon.
Aku belek-belek YT nampak unboxing video Samsung Galaxy Note.
Ni aku bagi korang tengok quick overview of apa ada dalam itu kotak Samsung Galaxy Note :

Samsung Galaxy Note (Unboxing) by Winnie http://bit.ly/vhO2Vu


Ini video unboxing dalam bahasa melayu pulak :


Samsung GALAXY Note (unboxing) by Amanz http://bit.ly/umlcDb


Korang boleh gak ke sini kalau nak tengok review unboxing yang lain-lain :



Yang kain-lain features tu aku tak kisah sangat.
Tapi bab DIGITAL MEMO ni aku ada sikit dengki.
.....dan juga kagum *nangis sambil hentak-hentakkan iPAD kat bucu meja*

Aku ingatkan S pen tu hanyalah stylus biasa.
Rupanya tidak okkk, TIDAK!!

Kau boleh pilih nak tulis dengan mode pencil, pen, paintbrush or highlighter.
TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!

Tak caya tengok video ni.
See if ada yang nak nangis jemaah dengan aku.
Tengok kasik habis!



Amacam?
Nangis jom?
Nangis sambil check berapa belen duit dalam akaun.


Samsung GALAXY Note, fits our pockets! http://bit.ly/vu8qGO


Dah la screen besar.
5.3" HD Super amoled adelah sangat enjoy kalau nak tengok movie ye. Gambar memang cantik la. Nak membaca pun tak sakit mata.

Processor dia 1.4GHz Dual Core.
Kau boleh multitasking, buat la apa pun, download movie ke, apa ke, at the same time phone kau still responsive.

Nak lagi tension, tengok video ni :


Tension tak???
posted by aveo757 @ 10:42 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER