walk on wings, tread in air: Nak cari buku? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nak cari buku?
2011-09-11
Kak Di, Ni ha saya nak jual buku. Used ones lah. Basically sebab nak clear-kan bilik before pindah. Lagipun most of them dah banyak kali baca so better jual je skrg and Uni dah nak start so dari mintak parents, I think bolehlah guna duit ni cover register ke apa. yang lain duit gaji ada. so far ada 43 buah buku je. nanti saya update lain yang BM pulak, tapi BM tak banyak sgt and condition dia teruk dia. These books yang jual ni either condition elok or memang payah nak jumpa macam Salina Eng. version (walaupun hodoh sikit).

saya dah letak dalam blog ni :

KLIK SINI

Harga semua situ. cuma details of the book tu mcm renyah sangat nak buat link and all so kalau yang mmg nak boleh beli terus, or kalau nak futher details macam synopsis ke boleh email terus kat email saya ni la - writetoizzat@yahoo.com
posted by aveo757 @ 4:44 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER