walk on wings, tread in air: Lagi makan lagi kurus. Nak tau kalu, tanya dia. Jangan tanya aku. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Lagi makan lagi kurus. Nak tau kalu, tanya dia. Jangan tanya aku.
2011-09-08
D,

aku attach lam word, ko copy je la ehh..

neway, pic ads tu ko link ke blog aku ya.. aku dah open to public dah.. takde private



Saya yakin mungkin ada di antara anda yang semakin susut badannya sewaktu berbuka puasa. Jika berat badan bertambah naik, maknanya anda kemungkinan terlebih makan macam orang bela hantu raya ataupun makan tidak ingat dunia.
TETAPI jangan risau.. MARI KITA KURUS PADA SEBELUM dan SELEPAS HARI RAYA.
Jika berat badan anda turun selepas sebulan berpuasa, adakah anda dapat mengekalkan prestasi baik tahap penurunan berat badan selepas balik bercuti RAYA? Bayangkan RENDANG, KETUPAT, MEE KARI, LAKSA, LODEH yang dihidangkan sepanjang bulan Syawal di rumah terbuka yang setiap minggu tidak pernah tidak ada!
JANGAN RISAU.. MARI KITA MINUM BIO SLIM!


Caranya mudah sahaja, sebelum makan MINUM BIOSLIM dan produk ini akan bertindak untuk membakar lemak-lemak yang degil itu. Ia juga akan membuatkan anda tidak lapar dan ini akan mengurangkan pengambilan makanan anda.
Ia sesuai untuk remaja dan dewasa dan salah satu minuman kesihatan yang berkhasiat. Ia dibuat daripada natural ingredients, so tidak perlu risaulah ye. Mudah kan? Sebelum pergi ke rumah terbuka tu, MINUM lah Bio-slim.
Berminat untuk mendapatkan Bio Slim? Hubungi nombor di bawah:-
Eila Abu Bakar
+(6)019-6544100
eila_zahari@yahoo.com
http://zahiela.blogspot.com
posted by aveo757 @ 6:45 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER