walk on wings, tread in air: Womb Scan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Womb Scan
2011-08-10

This is an advertorial post. Pls scroll down for latest updates.





If only masa aku pregnantkan Rayyan dulu Womb Scan T-shirt ni dah release *nangis ala Neng Yatimah*

Toksah kata orang lain la, aku rasa kalau now aku pregnant, aku pun akan dapatkan Womb Scan T-shirt ni. Sesiapa yang sedang or pernah mengandung mesti sangat-sangat excited everytime nak attend pregnancy check-up, betul tak? Tak sabar nak tengok fetus dah besar ke belum.

Now, with Womb Scan T-shirt, korang bukan saje boleh tengok tumbesaran fetus but also dapat information tentang pregnancy. Kira T Shirt ni macam online pregnancy guide.

T Shirt tu kalau korang tengok dari video ni macam T Shirt biasa je kan?
But, bila ko pakai the T Shirt and halakan graphic atas T Shirt tu mengadap webcam, korang boleh nampak virtual fetus kat skrin komputer korang. Bukan la fetus yang korang nampak kat skrin tu anak korang betul-betul but just a simulation tentang tumbesaran anak tu dalam perut. Eventho yang kita nampak tu bukan anak kita but the gambaran yang dia bagi tu cukup buatkan kita rasa lega and happy.

Kalau 7 tahun dulu bila dokter sahkan mengandung je, aku ngan En Wan menggagau cari bahan bacaan untuk pregnancy. Beli je la, bacanya sampai skarang tak habis-habis lagi. Malas gila.

Bagus jugak ada Womb Scan T-shirt ni. Kita akan rasa lebih semangat nak learn about pregnancy sebab cara penyampaian dia sangat fun.

Jangan ingat kau dah beranak berkali-kali maka ko boleh eksyen ye, like, aku beranak lapan kali dowhhh, apa adehal nak pakai T Shirt segala nak tengok baby dalam perut??
Setiap pregnancy lain perangainya, maka lain juga pengalamannya dan lain juga challenge-nya!

Womb Scan T-shirt ni akan jadi lebih useful to first-time parents lebih-lebih lagi pada new Daddy. Kalau ada antara reader aku ni bakal ayah, aku suggest pegi dapatkan this T Shirt. Learn something from it, jadi takde la keje kau asik menambahkan stress bini je kan. At least ko tau what to do at this and that stage.

Aku tau ramai bakal-bakal ayah sekarang lebih sporting, diorang sangat-sangat ambik berat keadaan isteri yang sedang mengandung. So aku tau korang akan dapatkan Womb Scan T-shirt ni, betul tak?

Mengandung ni adakalanya buatkan ko jadi sangat stress. Bila dah stress ko nak baca buku pregnancy pun dah malas. Nak pulak kalau kau memang jenis malas membaca macam aku kan. So, why don't this time korang try dapatkan Womb Scan T-shirt?

Kekdahnya :

1) Dapatkan Womb Scan T-shirt dengan membeli (of cos kau kena beli something to get something, apa ingat free???) Friso Mum Gold Promo Pack.

2) Lepas dapat T Shirt tu, korang kena log on kat www.growinguptogether.com.my and register personal details and unik kod yang ada pada pek Friso tu.

3) Once registered, nanti korang di-direct-kan ke Womb Scan portal.

4) Kat sini korang kena letakkan a few details as required.

5) Lepas maklumat semua dah diisi, maka bolehlah sarungkan T Shirt tu dan mengadap webcam. Bila webcam korang captire grafik pada T Shirt tu, otomatically ada 3D fetus appear kat MUM's TUMMY AREA!!!!! (bet, first time mummy akan sebak tengok ni!)

Isikan details : nama parent, gynae, hospital, and pregnancy week


On-kan webcam



Virtual fetus:)


Kalau sesiapa dah dapatkan Womb Scan T Shirt ni, boleh lah update kat blog gambar 3D fetus tu ok?

Oh btw, Friso Mum Gold tu adelah SATU-SATUNYA maternal milk yang ada Prebiotics and Probiotics.

Tau apa kejadahnya Prebiotics and Probiotics tu?

Probiotics tu bakteria baik. (ni kalau dulu aku jawab macam ni kat kertas, mau lecture aku suruh aku repeat satu tahun). Tapi aku explain dalam bahasa layman la ye, kang aku keluarkan segala tok nenek jargon kang dapat cop poyo lak.

Probiotics tu dalam bahasa senangnya memanglah bakteria baik. Sebab apa doa baik?
Sebab dia ni menghentikan aktiviti bacteria jahat hence, memperbaiki sistem imunisasi.

Prebiotic pulak adelah makanan untuk probiotic. Tanpa prebiotic, probiotic tak boleh menghasilkan probiotic-probiotic yang baru. Kiranya prebiotic ni contributes pengasilan good probiotic.

Dua agen ni secara amnya berkebolehan untuk boost sistem imunisasi ibu so that korang takde la kejap-kejap dapat penyakit. Macam aku mengandung Rayyan hari tu, sepanjang mengandung tu aku selsema sampai hidung aku kena infection bau busuk. Sape ingat lagi entry akupasal aku pi ENT sebab hidung aku dah keluarkan bau? Tu akibat dari terlampau lama selsema.

Korang pun sedia malum, (yang tak sedia maklum, meh sini aku nak share maklumat), orang pregnant tak boleh makan sebarang ubat. Kalau pun boleh, tak digalakkan makan ubat sangat sebab kebanyakkan ubat pun bukannya fit untuk ibu mengandung. So, korang kena ada sistem imunisasi yang mantap. Kalau tak, mendapat la penyakit hidung busuk macam aku dulu.

posted by aveo757 @ 10:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER