walk on wings, tread in air: Video itu, gamba itu, bukan untuk saje-saje <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Video itu, gamba itu, bukan untuk saje-saje
2011-08-25



Sebelum korang balik raya, aku nak invite korang masuk website Olay yang kat bawah ni, scroll sampai ko nampak link yang Olay letak untuk aku (gamba bawah).
Mintak tolong perbanyakkan eksesais jari-jemari untuk mengklik button 'LIKE' and kalau nak komen or kondem apa-apa kat ruangan komen tu silakan. Tapi perlu diingat, saper kondem, aku carik korang sampai dapat. Hehe.



Lepas tu, sila klik SINI untuk engok video iklan yang dah keluar sejak minggu lepas tapi aku sendiri tak tengok-tengok. So boleh tengok kat sini. Lepas tengok, boleh letak komen ok?



Last sekaliiiiiiiii gi SINI and klik LIKE (kalau like la...) and letak la komen or kondem sebaris dua.

Olay SkinBreakthorugh ni adelah CHALLENGE.
So dah nama challenge tu mestilah nak menang. Takde de orang masuk challenge 'I masuk ni saje-saje je bagi mengisi masa lapang dan menambah kenalan'.

Puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih.

So kalau ada ihsan do hati korang, silala masuk link-link kat atas tu ye.

Thank you.


posted by aveo757 @ 4:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER