walk on wings, tread in air: Turn off! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Turn off!
2011-08-17




Tadi belek-belek magazine yang baru dibeli, aku terkesima tenngok gamba this Malaysian supermodel yang sangat well-known (perempuan mesti kenal dia ni, lelaki aku tak sure). Aku tergamam bukan kerana kecantikkannya sebab aku rasa dia ni memang cantik pun cuma sepatutnya pada usia dia sekarang dia tak perlu nampak macam ni. Dulu time muda badan dia takle kurus macam ni sekali, sedap-sedap je. Muka pun nampak isi pipi.

Ada ramai lagi model yang 40-an tapi takde la kering macam ni. Supermodel Anita misalnya, Nasha, even Nik Malini yang dah bersara lama tu pun lagi cantik badan dia.

Aku rasa this featured supermodel dah jadi makin tak cantik sebab dia makin kurus. Kurus gila!!

Aku tau la memang kau perlu slim sebab product yang kau carry is tubuh badan kau sendiri. Mesti kena jaga baik. Tapiiiiiiiiii slim tak bermaksud kurus kering melempai-lempai. Aku tak tau la kalau pandangan lelaki lain, tapi kalau aku yang jadi lelaki, aku tak nampak tang mana yang cantiknya perempuan yang terlampau kurus macam supermodel ni. Sape taknak kurus kan? Tapi kalau kau dah umur 40-an pastu badan kau yang dulu sedap-sedap tetiba jadi kecut sampai terjojol bijik mata tulang belikat kau semua, tang mana cantiknya kau bagitau aku?

Muda-muda takde hal nak kurus, sebab kulit kau masih firm, elastik.
Kau kalau dah berusia tolonglah jangan nak kuruskan badan sangat. Agak-agak la kot. Kalau badan kau dah cecah berat ideal apekejadahharamnya kau nak kurus lagi. Kadang-kadang pelik aku tengok orang tension berat tak turun-turun padaha BMI kau dah ok. Just like Drew Barrymore masa berlakon Charlie's Angle tension nak kuruskan badan padahal aku tengok badan dia ok je. Yang buat dia nampak gemuk sebab dia berlakon dengan 2 orang tiang telepon.

Cuba tanya laki ko, dia suka tak peluk tiang lampu tiap-tiap malam? David Beckham tu bertahan pun sebab dah kena nasik kangkang si Posh. Kalau tak, takde de dia nak tinggalkan skandal dia dulu. Posh tu aku tengok pipi dia je dah boleh bajet tetek dia besar mana. Ada la kot besar sikit je dari cekodok pisang aku buat petang tadi.


Mana yang lagi better?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kaki supermodel itu.

Ok, komen dalam hati je.
posted by aveo757 @ 1:22 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER