walk on wings, tread in air: Nak? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nak?
2011-08-09

*sticky post until 19th August, nak entry fresh scroll bawah lagi :) *



Ok, sesiapa yang tanya aku pasal choc cookies tu actually itu mukadimah je.
Cerita betulnya adelah, sesiapa nak order untuk raya boleh lah contact aku.




Harga :

1. 50 biji = RM25
2. 100 biji = RM40


Delivery :

1. 50 biji = self pick up
2. 100 biji or more :

a) aku boleh hantar sekiranya korang dari area Subang Jaya and Shah Alam sahaja.
b) ada masa-masanya cookies akan dibuat kat rumah Mak Aji so sesiapa yang order dari Bangi, Kajang, Putrajaya mungkin Ibal boleh hantarkan. Aku akan bagitau kendian. Nak ambik kat rumah aku pun boleh.
c) other places (local and outstation) there will be delivery charges.
d) kalau tetiba aku ada keje kat Penang or Ipoh, aku akan bagitau so that those dari sana yang nak order boleh lah pick up kat hotel ye. Unless nak aku *pos, bagitau.
e) tahun ni aku raya kat KT, maybe akan balik sana a few days before raya (insyallah), kalau dari KT nak order dan sanggup tunggu sampai aku balik raya, boleh la order. Melainkan nak aku *pos awal.

* pos ada charge :)


Date :

Order starts now until 19th August 2011.


Sila forwardkan order anda to aveo757@yahoo.com sahaja.
Twitter and FB tak aci ye, sebab kadang-kadang aku malas nak bukak.
Nyatakan :

1. Nama
2. Contact no
3. Alamat (sekiranya nak aku hantar or pos)
4. Tarikh nak ambik cookies
5. Full payment upfront (please inform after payment is made. Detail of bank account akan di email to every customer upon ordering)






















posted by aveo757 @ 11:55 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER