walk on wings, tread in air: Match <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Match
2011-07-05




En Wan bawak balik 2 tiket.
Mati-mati dia nak bawak aku tengok game Chelsea-Msia ni.
Member dah siap beli jersi Harimau Malaya dah Sabtu lepas.

Aku : Aikk? Ingatkan nak beli jersi Chelsea.

En Wan : Mana bolehhhhh. Malaysia tetap Malaysia.

Aku : Duduk seat Malaysia la nanti?

En Wan : Takde hal la duduk mana pun. Yang pakai kaler biru pun kalau Msia gol dorang tetap bersorak jugak. Tak caya nanti, tengok la.

Aku : Abang nak ajak Di ke?

En Wan : Habis tu? Boleh ajak orang lain ke? (angkat-angkat kening kat aku. Tebiat apa ntah)

Aku : Sesak tak?

En Wan : Kalau Malaysia main je konfem stadium penuh, ni kan pulak Chelsea yang datang.

Aku : Ada surau ke?

En Wan : Ada.

Aku : Toilet dia busuk tak?

En Wan : Ok je. Yang perempuan abang tak tau la.

Aku : Kalau lapar camne nak kuar? Gate tutup kan?

En Wan : Kita beli la nanti.

Aku : Stadium ada aircond?

En Wan : Haishhhh. Awak tinggal rumah je la, Di.


Mission accomplished :)

Sebenarnya aku tak sampai hati nak rejek offer dia sebab dia dah susah-payah beli tiket. Bab nak bersesak-sesak ni mintak ampun laaaaa. Takde nya aku hingin nak pegi.
Bershopping kat tempat yang beraircond tu pun aku taknak kalau sesak, inikan nak berlendir dalam stadium??

Mintak mahapppp.

Aku malas la nak menjebakkan diri tengok live match ni.
Alangkan tengok kat tv je rupa aku dah macam batak terlepas.
Asal tertekan je, aku tarik-tarik rambut sendiri, benam-benamkan muka kat bantal.
Kalau tengok live, agaknya mau tertanggal tudung aku.

Lagipun aku tak nak kena heart attack la wehh.
Tengok kat tv je dah semput.
Like semalam punya game.
Kalau aku ada kat stadium semalam, mau ref tu aku lestik.

Kesimpulannya, anda lebih kenal diri anda sendiri.
Kalau rasa-rasa diri tu emo tahap tak boleh blah, duduk je la dendiam kat rumah. Takyah la masuk stadium pastu bakar sana bakar sini. Menyusahkan orang je.

posted by aveo757 @ 7:43 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER