walk on wings, tread in air: Let's groooooooooooooooove! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Let's groooooooooooooooove!
2011-07-29

Advertorial for 48hrs, pls scroll down for latest updates


Siapa pernah datang XPlay Party 2010?

Siapa yang pernah datang mesti tau how schorching hot-nya last year’s XPlay.
Gila gempak dia punya beat. Boleh mencungap kau.

Tak caya?
Ini buktinya :




Tahun lepas XPlay ada battle of the DJs. Diorang cari which DJ yang boleh bagi groove lagi kaw. Aku tak pergi, aku just baca je. Tapi aku tau la how hot-nya last year’s XPlay. Ko imagine la apa terjadi kalau a few DJs berkumpul untuk lawan siapa boleh bagi lebih groove. Of cos makin lewat makin rancak the beat!

Pulak tu yang perform last year semua artis-artis yang terkenal dengan move-nya like Mizz Nina, DJ Monkey, DJ Fuzz, Lap Sap, and a few more yang aku pun tak berapa nak kenal.



Ha kauuuu.
Bukan takat dance on the floor je. Lantai-lantai dah tak main dah time ni.
Main lompat and terjun-terjun pulak.

Gambar tak banyak la, korang boleh view kat sini :

VIDEO 1
VIDEO 2
VIDEO 3

So amacam?
Ada rasa nak join?

Mauuuuu??????

Ok, now the XPlay 2011 is back!!

Date : 30 July 2011
Time : 7pm till late night
(dtg lepas 9pm pun boleh)
Venue : Opera, Sunway Pyramid


Of cos this year akan lagi hot dari tahun lepas kan.
DJ pun lagi dasyat. Tak dasyat bukan XPlay namanya.

But this time, banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk band akan perform.
Antaranya :

Funky Kopral (Indonesia)

One of the hottest band kat Indonesia skarang. Muda ganteng deh cowok-cowoknya!! Band popular pilihan remaja Indon ni.


Estranged

Siapa tak kenal Estranged sila minum klorox.


Project Pistol

Frankly, kalau aku pergi Xplay 2011 ni, my aim is to watch Project Pistol perform. Abang Edrie, nanti jelimg-jeling kat i hokeyyy?


Korang mesti penah dengar lagu dia yang ni :



Ok, start hafal lirik mulai skarang!
Mana la tau kot-kot tetiba dia hulurkan mic kat aku suruh sambung nyanyi kan..*poyo*


Wicked Aura (Singapore)

Terdiri dari balak-balak seramai 12 orang! Aku belum dapat respond lagi dari cousin-cousin aku kat Singapore pasal band ni best ke tak. Tapi kalau dah sampai di-invite ke XPlay, lagi mau wonder kah??

Watch this :




Pehhhhhhhhh!!
Aku tak tau la apekah aku mampu maintain berdiri tegak bila tengok Wicked Aura ni perform esok. Cara-cara tengok skarang pun dah bergendang tangan atas meja.

Other than that, Matt Alfords & MC Vibe will also be rockin’ the party!

Bukan takat performance band-band yang kat atas ni je ye.
Malam esok akan ada performance from top 5 bands untuk rebut grand prize UOX Battle ’11 Finale. Menang kalu, dapat cash and recording contract. Soooooooooo…korang leh imagine siapa lagi yang akan ada kat XPlay 2011 ni? Konfem la recording company, composer-komposer and celebrities yang lain. Bawak marker and T Shirt kosong siap-siap ok? Banyak keje sok ni nak mintak sign.

Aku cerita sikit je ni, kalau nak more details, masuk sini : www.xpax.com.my!

Oh btw, jangan risau beb, entry adelah FREE!!
All you have to do is go to the XPAX FB Page, “Like” the page, and register your details to get FREE passes!

Kekdahnya :

1. LIKE Xpax Facebook Fan Page @ www.facebook.com/xpaxfb
2. Check out XPLAY application kat page tu.
3. Register untuk apatkan 2 FREE pass
4. Print & dan tunjukkan pass tu kat abang body time masuk nanti.

ATAUUUUUUU…

Reload RM50 untuk dapatkan 2 VIP passes (tujuannya supaya korang boleh redeem free flow drinks during the event). Korang jugak boleh stand a chance to win a VIP table untuk 6 orang (termasuk kau)! (Valid from 22-28 July 2011)

Kekdahnya :

1. Send XPLAY to 28881
2. You will get a Successful Registration SMS.
3. After that, reload min RM50 to get your mobile voucher within 24hours after reloading.
4. Flash the mobile voucher at XPLAY entrance on the event day to redeem 2 VIP passes (while stocks last, first come first serve)

Cukup exciting???

Tak cukup??

Aku up lagi!

Also stand a chance to win a Blackberry Curve 8520 smartphone! And also be the 1st 100 Kolony members at the door untuk dapat free drink voucher.
Haus okkkk kat dalam tu. Kau dah terkinja-kinja kat situ ko ingat ta haus? Tu pasal dia bagi kau air free. Taknak takpeeeeeee. Beli la sendiri. Jangan terpisat-pisat tengok resit air nanti ye. Hehe.

To join KOLONY (Malaysia’s largest mobile social network), hantar KOLONY to 25333.

So guys, jumpa di sana Sabtu ni ok???

posted by aveo757 @ 11:01 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER