walk on wings, tread in air: Cepat!! Aku takde masa dah ni! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Cepat!! Aku takde masa dah ni!
2011-07-29

Advertorial for 48hrs, for latest updates pls scroll.


Perhatian orang-orang kampung!

Ingat tak lagi dulu aku ada buat contest and mintak korang kirim gamba?
Itu bukan contest main-main ye.
Great prizes menanti anda.

Sebenarnya macam ni.
Aku telah dipilih oleh Olay untuk join "Olay Skin Breakthrough Challenge"!!!! (kata seruan harus banyak barulah happy dan excited namanya)
Dan syaratnya, aku kena invite SORANG dari loyal readers aku untuk join aku dalam program ni.
Atas sebab itulah hari tu aku buat contest tu. Sebab frankly aku tak sure mana satu reader aku yang loyal, so aku buatlah contest hampas. Motifnya, siapa yang jawab betul, orang tu yang akan aku invite untuk join challenge ni. That's why aku mintak gamba sekali.

Jadi, inilah peluang anda!

Maybe last time aku tak bagitau kenapa aku buat contest and mintak gamba so that ramai yang tak interested. Takut aku mandrem-mandremkan gamba.
Ok, kali ni korang dah tau kenapa aku nak gamba korang kan?

So, now lagi sekali peluang dibuka. Aku perlukan more pictures untuk dihantar ke Olay.
SEMUA boleh join........dengan syarat!!! (apa ko ingat free??), korang mestilah berada dalam lingkungan umur 31-37 (range umur aku).
Kenapa 31-37?
Sebab ini adalah cabaran Olay Regenerist.

Hantarkan gamba terkini beserta personal details (umur, pekerjaan, contact no) dan tulis "Why I deserve to be part of Olay Skin Breakthrough Challenge", tidak lebih dari 20 patah perkataan (bahasa melayu and english diterima)

Sesiapa yang berjaya, akan bersama-sama aku untuk join the 6 weeks challenge mengubah wajah menjadi lebihhhhhhh jelita. Auwww!
Korang akan dapat barang penjagaan Olay secara percuma untuk digunakan dan kita akan sama-sama update the progress sepanjang 6 minggu penggunaan tu di sini.

Dannnnnn.......Kita akan masuk TV!!!!

So ladies, ambik kamera now and pose macam nak rak.
Tapi jangan lindungi muka anda. Sebab ini project Olay ye, muka harus jelas.
Hantarkan kepada aku at : aveo757@yahoo.com.

Jangan lupa mesti berserta jawapan untuk soklan di atas.

Together we check out if Olay Regenerist helps firms skin without a facelift!!*
*results not equal to cosmetic procedure

posted by aveo757 @ 1:34 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER