walk on wings, tread in air: Kalau yang ni pun terlepas jugak, jawabnya lap air mata <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kalau yang ni pun terlepas jugak, jawabnya lap air mata
2011-07-21
48hrs advertorial. For latest updates, sila scroll bawah.


Siapa ntah hari tu bagitau aku dia pergi kedai Proton test drive tapi takde pun voucher untuk spa tu.

Anak-anak, ni sini acik nak bagitau.

Yang acik pergi tu namanya Exora VIP Test Drive.
Yang ko pegi tu walk-in test drive saje. Of cos takde voucher sebab dia tak expect ko nak datang.

Yang VIP Test Drive tu, kau dah bagi nama siap-siap untuk datang, sebab tu dorang dah sediakan program khas untuk kau participate. Bukan saje ko leh test drive Exora but dapat hadiah and also spa.

Jangan lupa ini adelah VIP Test Drive. Nama pun program untuk VIP, haruslah tempat pun ala-ala eksklusif. Dah nama pun tempat gah, konfem lah makanan yang disediakan untuk para VIP-VIP ni bukan tahap mamak-mamak.

So, kalau nak merasa VIP treatment di samping mendapat peluang memenangi hadiah berupa wang tunai, pergilah ke Exora VIP Test Drive July 30th and 31st ni kat Philea Resort & Spa Ayer Keroh, Melaka.

Jadi, kepada orang-orang Melaka and yang dekat dengan Ayer Keroh, ni peluang untuk korang grab. Yang duduk takat kek Tampin, Gomonceh, Gadek, jangan jadik pomaleh yo? Ayer Keroh tu dokek jo. Bukan suruh ang jalan kaki. Tokan minyak bedosup sampai.

Best ok program dia. Pada yang pergi, aku berani cakap talk yang dia bagi especially pasal hubungan suami isteri and gaya penampilan diri adelah sangat best! Kau mesti rasa macam tak cukup nak dengar sebab macam banyak sangat yang kita perlu tau.

Kalau berminat, tinggalkan nama and contact number kat ruangan komen entry ni.
Nanti ada orang contact kau.

posted by aveo757 @ 10:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER