walk on wings, tread in air: Cool off session... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Cool off session...
2011-07-13





Eh thx for the offer yer.. tolong promo skit boleh? adik aku baru buat opening last week dekat Bandar Tun Hussien Onn. Insyallah this week official opening.. sian gak minggu nie adik beradik aku tak dpt nak turun Kl sbb sumer dah balik negeri masing- masing. So ini jer salah satu cara untuk aku tunjukan support aku pada dier.


Ko nampak tu wahai adik???
Kakak mu telah men-support, jadi bersegeralah menghantar tutti frutti delivery kepada beliau. Tapi sebelum hantar ke Penang tu, singgah la dulu kat Putra Heights. Eh.

Kalo ko plan nak singgah kedai nie bgtau yer.. kompom ader special price untuk ko!
Wahhh..ko pulak yang memandai konfem kan eh?

To all, apa yang ditunggu lagi.
Bila lagi nak merasa Tutti Frutti at discount rate?
Standard price mahal gila okkk. Sampai RM20-30 secawan. Tak tertelan kau. Rasa nak kemam je sampai besok pagi.

Offer ini limited ye :


Tutti Frutti Frozen Yogurt
Now open at Bandar Tun Hussien Onn, Cheras
20% discount for 1 week! Promotion valid until July 17, 2011

It's an offer that cannot be missed :)





p/s : BTW, Obey share kat aku link ni. Dia kata kat sini ada list blog-blog yang bakal digodam. Kalau digodam maknanya entry-entry ko tetiba je hilang. Aku pun tak tau apa masalah penggodam ni. Boleh check sini : http://www.gengblogger.com/apollo.txt

posted by Diana Ishak @ 12:31 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER