walk on wings, tread in air: Cool off session... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Cool off session...
2011-07-13





Eh thx for the offer yer.. tolong promo skit boleh? adik aku baru buat opening last week dekat Bandar Tun Hussien Onn. Insyallah this week official opening.. sian gak minggu nie adik beradik aku tak dpt nak turun Kl sbb sumer dah balik negeri masing- masing. So ini jer salah satu cara untuk aku tunjukan support aku pada dier.


Ko nampak tu wahai adik???
Kakak mu telah men-support, jadi bersegeralah menghantar tutti frutti delivery kepada beliau. Tapi sebelum hantar ke Penang tu, singgah la dulu kat Putra Heights. Eh.

Kalo ko plan nak singgah kedai nie bgtau yer.. kompom ader special price untuk ko!
Wahhh..ko pulak yang memandai konfem kan eh?

To all, apa yang ditunggu lagi.
Bila lagi nak merasa Tutti Frutti at discount rate?
Standard price mahal gila okkk. Sampai RM20-30 secawan. Tak tertelan kau. Rasa nak kemam je sampai besok pagi.

Offer ini limited ye :


Tutti Frutti Frozen Yogurt
Now open at Bandar Tun Hussien Onn, Cheras
20% discount for 1 week! Promotion valid until July 17, 2011

It's an offer that cannot be missed :)





p/s : BTW, Obey share kat aku link ni. Dia kata kat sini ada list blog-blog yang bakal digodam. Kalau digodam maknanya entry-entry ko tetiba je hilang. Aku pun tak tau apa masalah penggodam ni. Boleh check sini : http://www.gengblogger.com/apollo.txt

posted by aveo757 @ 12:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER