walk on wings, tread in air: A move to make <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


A move to make
2011-06-06



Hi All,

Sorry sebab aku pending-kan blog ni tak ber-update.
Sebenarnya aku memang sengaja taknak update walaupun aku ada banyak nak cerita. Bila cerita tu aku simpan-simpan, last-last aku terlupa terus. Settle. Takyah update.

Until dah start orang tanya apesal tak update-update.

Selalunya bila aku buat tebiat tak update-update ni, reason aku cuma satu - BUSY.
But this time it was not only busy, but ada reason lain yang aku tak bersedia nak bagitau. Actually tak payah bagitau pun takpe. Sape pun nak ambik tau pasal aku kan. Hahahaha.

But since benda ni melibatkan blog aku, so aku rasa baik aku bagitau je la. Sebab aku taknak one day orang akan kata macam-macam.

Aku ambik masa yang agak lama pikir apa nak dibuat dengan blog ni. Aku banyak tanya and refer kat those yang boleh bagi pendapat yang tak bias, either to privatekan or delete terus this blog.

Tapi delete tu sebenarnya tak penah terlintas pun.
Sebab dalam ni ada banyak gamba-gamba yang boleh aku kenang.
And this is also my life jurnal, untuk aku ingat-ingatkan balik kot-kot la aku hilang ingatan ke apa ke..

Private kan blog was my decision, at first.
Sebab untuk aku belek satu-satu entry and take out mana yang patut tu adelah sangatttttttttt tak kuasa. Gila kau, beribu entry aku kat sini. Kau ingat aku takde keje lain nak kelebet satu-satu entry bawak keluar?

Plus, berapa kerat sangatlah entry aku yang berhemah kat dalam niiiiiii.

So????

Privatekan blog still the best option.
Kalau pun aku private, hanya untuk aku sorang sebab senang aku nak menulis apa-apa yang patut. Tau-tau je la mulut aku. Kang, kalau aku publish tak pasal je aku jadi "muslimah contoh".

Siapa ntah pernah tanya dulu apesal aku dah lama tak letak gamba.
Pastu ada yang tanya 'Kenapa saya rasa Kak Di macam dah bertudung?' (oh series masa dapat mesej ni aku cuak gila).
Yang paling best bila aku dapat komen-komen pasal enty bertudung *smile and diam aje lah*

Agaknya kenapa korang rasa aku buat entry pasal budak yang komen pasal isu bertudung urban tu? Alahhh, yang aku kena hentam kaw-kaw tuuuuuu.












Because I'm one of them yang bertudung tak tutup dada itu.

Dan aku agak terasa. Tapi dah tau salah kan, so telan air liur sendiri aje lah.
Sebab tu aku heran apesal ada orang yang bentak-bentak.
Apa-apa pun...haishhh...malaslah nak komen panjang-panjang.

Dipendekkan cerita, aku rasa aku perlu privatekan blog ni untuk diri aku saje.
Esok lusa aku close eh?

Kalau aku rasa aku masih ada masa untuk berblog, aku tulis la.

This has nuthing to do with anony ke apa ke.
Tak mati de aku kena attack ngan anony, cuma this is my decision.

Dan memandangkan aku bangang coding, so mungkin proses nak mewujudkan blog baru adelah lembab.

So aku harap, sementara 1-2 hari aku leave this blog open to public sementara nak readers blog ni faham kenapa blog ni bakal diprivatekan, aku mintak sangat takde sape yang salahgunakan entry-entry dan gamba-gamba lama aku kat sini untuk tujuan yang tak baik.

Insyallah, ada rezeki, Green Apple akan buat blog baru.

Thank you for your support.


posted by aveo757 @ 10:22 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER