walk on wings, tread in air: MC <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


MC
2011-04-04




Ni lengan aku pagi tadi.

Aku tak tau la alergik makan apa. Tengah-tengah malam dok tergaru-garu sampai tak nyenyak tido. Last-last kul 5.30am bangun. Tengok tangan kaki mak aiiiiiiiiiiiii, ni sapo yang hantar pelosit nih? Menggerutu satu badan.

Terus mandi.
Mandi lak air panas, lagi la menggeletik-geletik gatal.
Oii tak bleh tahan.
Kuar bilik air, on aircond full blast.
Dah sejuk sangat la pulakkkk.
Tak tahan..tak tahan...tak tahan..!!!
Kejutkan En Wan and tunjuk badan aku yang dah macam katak puru berbijik-bijik.

Tadi gi hospital kena satu kali jab, ha kauuuuu.
Lom sempat sampai rumah, dalam kereta aku dah bantai tido.
Sampai bilik sambung tido straight sampai ke pukul 12 tadi.
Now, sudah ambik satu lagi ubat, anytime je aku leh pengsan balik.

And semua appointment gone!

Selalu jadi camni.
Bila aku dah semangat-semangat nak buat keje, tetiba aku sakit.
Bila aku sihat walafiat, tetiba aku malas.



Siapa tengok Tirai AF?
Aku dah lama tak buat keje layan AF, selalunya layan time Final je.
But hari tu bukak Twitter semua dok cerita pasal AF, maka aku layan gak sama.

Buat masa skarang, peserta feveret aku adelah Leena (video).
Suara best. Stabil je pitching dia. Menari pun pandai tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii gedik lebih.

Adikkkk, tolong la ye.
Dah sampai AF9 dah pun, takkan la tak tau cara permainan dia dik oiiii.
Gedik-gedik ni konfem keluar awal. Ko kalau excited dapat pegang mic pun boleh tak jangan galak sangat?

Please eh dik, akak baru bercita-cita nak buang tebiat sms peserta AF tahun ni and akak nak sangat undi kau. So kau jangan buat my blood go upstairs ye? Akak suka dah suara ko ni, tapi the gedikness plis. Malaysia tak perlukan more gediks in the industry.

Budak-budak AF ni aku heran betul. Dari dulu sampai skang (except AF1) tak abis-abis poyonya. Tau la otomatik jadi celeburiti, tapi agak-agak la sikit. Jangan la over excited sangat. Lek lek dah le. Ni tak. Baru konsert pertama kedua, rasa-rasa jeritan peminat tu lebih sikit dari member-member lain, terus masing-masing feeling-feeling diva. Puiiiiiii.

Tapi takleh lawan la BLOGGER punya poyo. Lagi siapalis!
Aku pun tak nampak tang mananya glemer and hot jadi blogger ni. Maybe aku tak hot sebab tu aku tak tau. Ngahahhaahha.

Some bloggers aku tengok cas diva habis. Tu baru 20,000 orang kenal dia (agaknya la). Belum satu Malaysia lagi. Ada blogger yang buat contest but the hadiah is 'Siapa menang, aku review blog dia'. Pundek apekahhhhh?????

Geli sialllllll.

Tu belum lagi yang kejap-kejap letak update :

'I pening kepala fikir kenapa followers I boleh cecah 56,000. What did I do?'.

'Minggu ni sikit sangat yang baca blog I, cuma 450,000 je sehari'.

'Gosh!!! Hard to decide. To go or not to go to my 72th invitation by Nuffnang? I ada birthday invitation dari loyal reader. Kalau tak pegi, dia nak bunuh diri'.


Please eh, ni bukan jeles. Takde de aku nak kisah kalau ko jadi duta nuffnang ke, unique readers kau sejuta sehari ke, bla bla bla wadehel bla bla bla fakap bla bla bla.

Kalau nak show off, tolong tunjuk kebelagakkan anda dengan jelas dan nyata. Jangan buat-buat as if kau merendah diri when you are actually not. Jangan buat-buat as if kau tak happy sedangkan bijik and buah kau menggeletis-geletis mintak attention.

Meluat ok, meluat!



posted by aveo757 @ 1:49 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER