walk on wings, tread in air: Makcik-makcik yang bencikan kelucahan melampau dilarang membaca kerana dikhuatiri ada second thoughts terhadap saya. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Makcik-makcik yang bencikan kelucahan melampau dilarang membaca kerana dikhuatiri ada second thoughts terhadap saya.
2011-04-15






Ni bukan aku cakap eh, ni COSMO yang cakap.

Dia kata lelaki kalau turun badan setiap 15 kilo, kote akan panjang seinci.

Jadi, apa tunggu lagi? Daftarlah ke gymnasium-gymnasium yang berdekatan!

Sebut pasal gymnasium ni, aku almost terlupa.
Ada sorang reader mintak aku advetisekan pasal membership Fitness First tunang dia. Tunang dia malas nak ke gym dah, so dia nak let go the membership. Kira sape berminat, sambung bayar tetiap bulan je. Registration dah bayar dah. Tak salah aku dia kata registration fee je dah RM300 kot. So kira kalau ko sambung bayar bulan-bulan je dah untung dah tu. Sesaper yang berminat nak kuruskan badan or nak besarkan kote, boleh la kontek aku. Tapi sebelum tu reader tu kalau baca entry ni,tolong email aku balik. Sebab aku ter-delete information.

Ok berbalik pada citer zakar panjang ni, ini la first time aku tau kekdah memanjangkan kote. Masa baca COSMO tadi nak tergelak aku bila sampai part ni. Like, gila ke apa kote boleh dipanjang-panjangkan??? And how do they know kote panjang lebih memuaskan wanita? Adekah sebelum *mereka sampai kepada kesimpulan ini mereka terlebih dahulu merasa beberapa jenis kote? Like 'Ok kote you so and so. Takpe, you keluar dulu. Kasik I rasa kote lain pulak. Nanti I get back to you. Ok, nexttttttttt!'

* mereka = bukan team COSMO ye. Ini general. Jadi, jangan sentap dan jangan saman saya.

Seriesly, how do they know? Adekah melalui kajian ke atas pelbagai jenis dildo?
Aku sangat berminat nak tau. Sebab ni la first time aku dengar 'lebih panjang lebih best'.

At least aku nak gak tau how you define 'panjang'?

6 inci?
7 inci?

8.2 inci tu consider panjang tak?

Eh.

posted by aveo757 @ 4:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER