walk on wings, tread in air: Jacket Zara Youth <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
Visitor Counter
MY VIDEO


TESTIMONI GREENAARD


Jacket Zara Youth
2011-04-01



Ibal tersalah ambik size jacket, so dia nak jual.
Actually jacket ni ada dengan aku since dia bawak balik dari Singapore (beli kat Universal Studios) tapi aku peram dalam almari En Wan, baru last week terperasan. Elok je aku terperasankan balik jacket dia, dia pun call tanya 'Kak, ada orang nak beli tak jacket aku?'

Very tak tau nak jawab apa.

So kalau ada yang berkenan, sila berurusan dengan dia. Baju-baju lelaki ni aku tak paham sangat. Lain la kalau coli.

Contact dia at sixth6th_in_line@yahoo.com






posted by Diana Ishak @ 10:32 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER