walk on wings, tread in air: Jacket Zara Youth <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Jacket Zara Youth
2011-04-01



Ibal tersalah ambik size jacket, so dia nak jual.
Actually jacket ni ada dengan aku since dia bawak balik dari Singapore (beli kat Universal Studios) tapi aku peram dalam almari En Wan, baru last week terperasan. Elok je aku terperasankan balik jacket dia, dia pun call tanya 'Kak, ada orang nak beli tak jacket aku?'

Very tak tau nak jawab apa.

So kalau ada yang berkenan, sila berurusan dengan dia. Baju-baju lelaki ni aku tak paham sangat. Lain la kalau coli.

Contact dia at sixth6th_in_line@yahoo.com






posted by Diana Ishak @ 10:32 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER