walk on wings, tread in air: Nice and unique <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nice and unique
2011-03-20



Memang berani mati owner keta ni.

Betul kita tak elok percaya dengan benda-benda mengarut like pakai plate 4444 boleh bawak kecelakaan, mati and all. Tapi kalau aku dibagi plate MAT 1 ni, errrrr...sampai mati belum tentu aku habis pikir nak terima ke tak.


What about plate MAN1?

Ohhh, tetiba rasa nak orgasma.



"Hi, I'm Maria. Hence the plate number"


En Wan : Abang rasa owner dia mesti tinggi, gojes and fashionista.

Aku : Elehhhhhh. Kalau keta gempak mesti owner dia cun la?

En Wan : Takde la, but since plate number dia Maria (MAR14), so abang macam terbayangkan macam tu.

Aku : Abis kalau owner dia tetiba Di?

En Wan : Hmmmmmmmmmmmmm (muncingkan mulut sambil geleng-geleng kepala). Tak sesuai.

Aku : Tak cantik la kan bini abang ni?

En Wan : Bukan tak cantikkkkkkkkkk. Awak tak sesuai pakai MAR14 (Maria). Awak sesuai pakai PAR14 (Paria).

Biadap sangat jenaka kau tu bang!!



Tapi ni lagi coolllllllllllllllllllllllllll. Penis lagi.

Walaupun aku tak nampak bendalahnya, cukuplah dengan hanya memandang plate number ni. Aku mampu membayangkannya!

Agak-agaknya, ada tak orang pakai plate BAB1?

Aku pernah jumpa keta Kelisa with plate number 8888. Ha, kauuuu. Hambik. Nombor lagi mahal dari keta okkk. So, jangan shallow sangat Kelisa tu untuk orang yang takde bajet. Entah-entah tu keta dia yang ke lapanblas. Kau ada keta sampai lapanblas? Lapan belas ringgit pun belum tentu ada dalam wallet.

Tapi kalau beli keta, biar berpada-pada ye.
Bak kata pepatah orang tua-tua, ukur baju di badan sendiri.

Jangan jadi macam dia......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Beli keta tinggi-tinggi lagi, pastu tak sampai. Kahhhhhhhhhhhhhh!

posted by aveo757 @ 10:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER