walk on wings, tread in air: Orang cakap omputih, kau pun nak jugakkk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Orang cakap omputih, kau pun nak jugakkk
2011-02-11



Ada sesape yang berminat nak join kelas Bahasa Inggeris?

Kelas ni flexible. Home tuition. You decide your own time. (Wahhh baik cikgu ini kan, anak murid sendiri letak jam berapa nak belajar).

Cikgu ni kata, untuk 2 jam seminggu, 4 kali sebulan, yuran dia adelah RM150.00.

Tapi rate ni bukan fix.
Ikut level kau tahap mana dan kategori.
Adekah kau beginners, corporate, english for business, etc.
Jumlah student pun diambik kira, kalau ramai student maybe murah sikit kot. Entah, aku tak sure.

Boleh contact : englishwithizzat@yahoo.com

But, limited to KL and Penang area saje.

Dia cakap semua boleh bincang.
Kau nak home tution ke, kau nak suruh cikgu datang ajar ko kat mamak ke, ko nak blaja dengan skype ke, semua boleh bincang dengan izzat.

Selamat berbahasa inggeris.



p/s : Kalau nak blaja cara nak bahasakan orang aku boleh ajar.

posted by aveo757 @ 9:42 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER