walk on wings, tread in air: Alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2011-01-25



Kejap tadi, kul 11.30pm camtu, tengah-tengah menunggu mat salleh USA ni masuk skype, aku try on FB chat.
Wahhhhh ramai gila yang tak reti nak tido.
Adekah kesemuanya ini penduduk obersea??

Pop!
Ada dua orang budak ajak chat.

Sorang nama GATAL BUAH.
Sorang lagi BUAH TAK LAKU.

Apa-apa pun, thanks sebab memberi peluang untuk aku add orang lain pulak ke dalam list.


Main apa?
Main tunjuk-tunjuk buah kah?
Lestik baru tau.


Alahai. Baca pun tau konek kau apa saiz. Ceh, simpan je la.



Adik-adik sekalian,

Kalau nak carik bahan buat modal tengah-tengah malam pun tengok-tengok la dengan saper ko nak mintak bahan tu. Jangan belasah konfiden buah kau semorang kemaruk nak tengok. Akak ni takat buah-buah separuh masak tak layan hokeyyy.
Dah la dik, pegi tido. Esok korang nak skolah.


posted by aveo757 @ 1:22 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER