walk on wings, tread in air: Used handbags to let go <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Used handbags to let go
2010-12-17





Ada dua, satu Lisa Smith (aku tak tau yang mana satu beg Lisa Smith antara dua gamba ni, kalau Lisa Simpson aku tau) and satu lagi Coach.

Si Lisa tu dia baru gunakan sekali, Coach baru guna 3 kali.

Bagus la korang ni, sekali guna dah jual.
Aku ni selagi tak rabak tali handbag tu, balik-balik itu jugak lah yang aku pakai sampai naik berkepam kaler.

Ok, price negotiable. Sesape interested nak beli or nak tau lebih lanjut like features or ukuran beg, please contact :

akmamadjuri@yahoo.com
posted by Diana Ishak @ 7:12 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER