walk on wings, tread in air: Cara paling bergaya untuk ...... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Cara paling bergaya untuk ......
2010-12-09
Gambar-gambar di sini adalah sebelum saya bertudung


Kelmarin aku terima package dari reader and also a blogger Erni aka Anasfadilah aka Mama Zayed. Thanks :). Semoga dengan hadiah ini aku semakin bersemangat nak beranak lagi!

NURSING COVER!


Ini untuk mereka-mereka yang nak menetek anak di tempat awam tapi malu nak mengeluarkan tetek untuk tatapan umum, jadi bolehlah gunakan nursing cover ni untuk tutup tetek tu.

Ada reader kata dia geli bila aku sebut tetek, so tak up-to-date katanya.

Aku bagi kau dua pilihan. Ko nak aku sebut TETEK or KOPEK? Pilih!

Handmade by Anasfadilah

Untuk ke kedai online dia, sila picit burung di atas.
Burung di bawah jangan dipicit ok abang-abang.
Kang satu hal nak lap keybod.


Corak harimau bintang lagi.
Anda pasti akan berasa wild setiap kali menetek. Owh, yesssssssssssssssssssss! Eh.


Cara pakai adelah begini.

Sarungkan aje nursing cover ni dan biarkan kain tu lepas atas badan.
Bahagian tengah kat leher tu adelah besar sikit bagi memudahkan ko tengok anak ko yang sedang ditetekkan.
Kain ni besar, so ko takyah takut tetek kau tersentil kat tepi ke apa.
Memang konfem boleh cover punya.
Aku dah try menetekkan En Wan guna bendalah ni. Muat okkkk.

Nampaknya, gamba aku tu tak memberansangkan lansung orang nak beli.
Ni aku upload satu gamba.


Bukankah vogue gayanya bila menetek guna nursing cover?
Takde la orang nampak bra kau yang harga RM10 hengget tu Diana.

En Wan kata pakai nursing cover ni buatkan orang yang tengok makin rasa nak seluk je tangan kat dalam. Macam ada sesuatu yang misteri di dalam itu.

Orang? Orang mana? Ke kau bang?


Sangat yakin pompuan ni menetek tak guna nursing cover kan?
Mentang-mentang lah tetek kau putih, saje je gi tayang kat orang.
Seb baik la aku punya tak berapa putih, kalau tak, aku pun jadik macam ni agaknya.
Tapi walaupun tak berapa putih, ia hawtttttttt.

Wakakakakaka.


Barulah nampak besar Redza ni skarang.
Selama belum ada adik, aku rasa dia kecik tak besar-besar.


Ni gamba Rayyan today.
Aku snap dari jauh so gamba tak berapa clear.
Dokter tak kasik aku snap gamba prem baby dekat-dekat sebab nanti efek kat otak dia.
posted by aveo757 @ 6:39 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER