walk on wings, tread in air: Done!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Done!!
2010-10-22



Alhamdulillah, petang tadi (maybe kebetulan) aku dapat penjelasan dari 4 orang pakar sakit puan dari hospital yang berbeza (both gov + private). Termasuklah dari makcik aku yang jugak seorang pakar sakit puan (entah camana aku leh lupa aku ada makcik dokter).

Jawapan yang diorang bagi adelah melegakan hati aku. Sangat konsisten. Takde la nak kata puas hati sangat sebab aku hanya puas hati kalau dibenarkan balik. Haha.

But, at least takde la aku macam bangang-bangang kat sini sorang-sorang tunggu jawapan kan.

Jawapannya biar aku simpan sorang-sorang.

Ok, selamat tido semua.

posted by Diana Ishak @ 10:48 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER