walk on wings, tread in air: Done!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Done!!
2010-10-22



Alhamdulillah, petang tadi (maybe kebetulan) aku dapat penjelasan dari 4 orang pakar sakit puan dari hospital yang berbeza (both gov + private). Termasuklah dari makcik aku yang jugak seorang pakar sakit puan (entah camana aku leh lupa aku ada makcik dokter).

Jawapan yang diorang bagi adelah melegakan hati aku. Sangat konsisten. Takde la nak kata puas hati sangat sebab aku hanya puas hati kalau dibenarkan balik. Haha.

But, at least takde la aku macam bangang-bangang kat sini sorang-sorang tunggu jawapan kan.

Jawapannya biar aku simpan sorang-sorang.

Ok, selamat tido semua.

posted by aveo757 @ 10:48 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER