walk on wings, tread in air: Tak puas hati!!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tak puas hati!!!
2010-09-23
Aku tak puas hati dengan Pos Laju.

Salah seorang budak yang beli jeans GAP/LEVI'S from En Wan hari tu, jeans dia hilang. Hilang kat Pos Laju Kuantan. Memang sahih pakej tu dah sampai Pos Laju Kuantan tapi takde rekod keluar ke customer.

So aku pun buat la report. Kena buat report lak kat Pos Laju Shah Alam sebab aku sender. Ok fine.

Aku cakap aku nak mintak gantirugi. Jeans tu dah sah-sah la takkan jumpa balik. Memang lancau tahap musibat siapa yang curik tu. Konfem staf Pos Laju Kuantan gak la punya tebiat ni. Pulak tu time nak raya, sekali pegang pakej macam kain baju rasa dia, apa lagi, sebat je la kan. Memang berkurap la pantat kau pakai suar tu baghalllll.

Yang aku hangin, dah la gantirugi ambik masa sebulan nak bayar balik. Oh, ni memang standard. Tang bagi invoice cukup laju, bila time aku mintak balik duit aku kemain berderet protokol aku kena follow. Ok, takpe. Aku layan.

Sekaliiiiiii..pegawai Pos Laju Shah Alam cakap dorang ada syarat-syarat tuntutan. Barang yang berat less than 2kg, the most they can give is RM100.

Pukimak haram jadahhhhhhhhh.

What if pakej yang hilang tu adelah barang makmal yang berat cuma 30g tapi harga cost adelah USD420??? Tu belum campur kos penghantaran yang dah konfem ko masukkan dalam akaun aku siap-siap.

Boleh tak jangan buat syarat yang menyebelahkan pihak kau je?? Pikirla sikit hak pelanggan.

Aku rasa aku kena hantar komplen ni kat Berita Harian or Utusan or panggil Karam Singh Walia.

Tak pun payah sangat aku upah si Patmanaban tu. Ko buat la apa-apa yang patut. Kali ni buang abu kat Sungai Gangges terus.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone
posted by aveo757 @ 11:17 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER