walk on wings, tread in air: Lain kali jangan simply campak-campak ye? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Lain kali jangan simply campak-campak ye?
2010-09-21




Terubat sikit mood swing aku jap tadi bila ternampak kertas ni kat side table. Ni mesti Redza letak before pi skool sebab pagi tadi aku bangun tengok semua dah takde. Ni penangan ubat demam and selsema malam tadi la ni.

Terharunya bila dapat simple note macam ni from anak.
Kalau dulu, bapaknya yang rajin letak note-note macam ni.
Dulu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....




Ija : Ma, naper spender boy keras?

Aku : Keras????

Ija : Ni cuba mama pegang spender Ija. Dia keras. Mama punya spender lembik.

Aku : Ohhhh, spender boy mestilah keras. Sebab bird kan berat. Jadi, mestilah kain spender ni tebal sikit. Nanti kalau pakai kain lembik kang, bird Ija terjatuh, camana? (belasah je la, janji lojik)

Ija : Ohhh. Ija kena pakai spender everyday ye, Ma?

Aku : Mestilah! Kalau tak, nanti bila bird dah besar, dia jatuh. Sebab Ija tak pakai spender. Kalau pakai spender dia tolong pegangkan bird Ija. Jadi, bird Ija tak jatuh.

Ija : Ija rasa bird Papa dah nak jatuh, Ma.

Aku : Ha??

Ija : Sebab Papa tak pakai spender malam-malam.

Aku : Eh, Papa pakai laaaa. Kan Ija mandi dengan Papa kan, lepas tu Ija pakai baju dengan Papa kan? Papa pakai spender sama-sama ngan Ija, betul tak?

Ija : Ye laaaaa. Tapiiiiiiiiiiii, every morning kan, Ija bangun kan, Ija nampak spender papa on the floor.


Adehh.
Bapak dia ni pun satu laaaaaaaaaaa.
Cover la sikitttt.



p/s : Tapi, aku rasa ada kesilapan di situ. Not every morning okk.

posted by aveo757 @ 11:40 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER