walk on wings, tread in air: Tau la kampung kau.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Tau la kampung kau..
2010-08-29


Pagi tadi nyarisssss keta aku kena sagat ngan satu keta yang lahabau.

Bawak dah la slow. Pastu tak reti guna side mirror. Main tukar lane je. Bila En Wan honk, bukan tau berenti, dia terus jugak masuk. Aku ni dah menjerit bagai nak rak sampai En Wan terpaksa hempet pulak ke kanan disebabkan keta ni pekak tak dengar honk. Agaknya dia tengok keta aku plat W, so buat kerek la???

Hasilnya...dia telah mendapat middle finger dari aku tepat pada pukul 10.32am. Pahala puasa aku pun menjunam.

Tapi series cilaka keta ni.
Bawak keta macam berhemah sangat, gila slow tapi tetappppp nak terlanggar keta orang. Apakejadah?????


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone
posted by Diana Ishak @ 9:10 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER