walk on wings, tread in air: Telekung <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Telekung
2010-07-31




Ada sesape nak beli telekung untuk ganti-ganti untuk terawikh? Or nak beli telekung raya? Ni aku ada a few gamba telekung yang dah ada dalam stok, ready to deliver bila-bila yang korang nak.

Sila deal direct dengan : nurulshaharani@yahoo.com





Telekung cotton Jepun, ada dua kaler : krim and white.
Harga : RM125 with delivery.


Note : Aku memang kebetulan pakai telekung ni, sebijik. Cotton dia jenis yang ok, tak panas, lagipun banyak sulam tebuk merata-rata so sangatlah beranginnnnnn. Konfem ko tak menggelepar kepanasan la kalau dok lam surau tak beraircond. Tenang je rasa. Dan disebabkan ketenangan itulah aku selalu tertido kat blakang. (tang perangai ni ko jangan ikut).





Telekung cotton sulam berwarna dengan beg (ada 3 colour, coklat, purple, turqoise)
Harga : RM95 with delivery


While stock last ye puan-puan. Jadi sila la grab sebelum dirembat oleh aku.
posted by aveo757 @ 10:53 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER