walk on wings, tread in air: Surprise! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Surprise!
2010-07-05


Pagi tadi bangun kul 4am, pastu terpandangkan blinking kat BB. Aku tau mesti ada email masuk. So bacalah lebih kurang. Ramai yang bagi komen kat previous entry kasik aku cool. Thanks eh?
Tapi dalam banyak-banyak komen tu sangatlah terperanjat lalu happy sampai menangs pagi-pagi buta bila baca komen ni :


Tak sangka dia sempat check blog aku untuk........... tengok muka aku la tu. Hahahahhahah. Aku tau dia rindu. Tu laaaaaaaaaaa...tinggalkan aku lagi. Kan terpaksa tengok gamba aku nak buat modal.

Mula-mula aku baca takat Suvarnabumi tu aku dah macam 'Alahai, anony ni nak pi mana la, entah2 satu flight ngan laki aku'. Bila baca sampai habis sekali 'KIMUTAKU/FREEDA'.
Ohhhhhhhhhhhhhh leleh terus di pagi-pagi buta terus takleh tido sampai skarang.

To those yang nak tau apa itu KIMUTAKU/FREEDA, aku dah malas nak cerita balik...sila ke sini

Memang dia ada sms kul 10.49pm bagitau dia dah sampai Bangkok, tunggu time nak ke Fukuoka pulak. And alhamdulillah, kul 7.15am tadi dia sms dah selamat sampai.

Maka, aku boleh buat keje hari ni :)




p/s : ni namanya entry syok sendiri.
posted by aveo757 @ 10:53 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER