walk on wings, tread in air: 9th <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


9th
2010-05-04



Gila gigih betul anony-anony ni semua.
Aku baru hide comment box 2 hari dah gelupur hantar komen maki kat email pulakkk.
Now baru aku tau bahawasanya aku ada AVID READER.
Korang ada?????
Wakakakaka.

Thanks pada yang bagi cadangan suruh limitkan kepada Open ID je yang boleh komen.
Takpe, aku taknak limit-limit. Kalau aku nak limit, baik aku privatekan je terus. Aku dah buat komen moderation dari dulu, so aku hanya akan gunakan komen moderation tu je. Kau nak cakap apa pun cakap je la. Aku hanya boleh baca tapi tak mampu nak sentap sebab life aku bukan takat dunia blogging je. Kalau ada yang rasakan blogging tu happening, aku rasa life aku kat luar laaaaaaaaaaaaaagi happening. So, kalau kau rasa life kau akan jadi happening dengan memaki, silakan. Aku tetap akan teruskan life aku yang happening ni macam biasa, aku takkan kacau kau. Don't worry. Have fun :)

Ferry Mael sent this to my FB wall :

kalo dh melampau2 sgt, ko print screen @ attach apa2 email sbb bukti & htr kat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) sbb org jenis mcm tu bleh didakwa di bwh Akta Komunikasi dan Multimedia (AKM) 1998...

Hmm...gud idea!
Tapi takpe. Blogging sepatutnya tempat kita carik fun.
Ada orang yang carik fun dengan cara memaki and mengutuk orang, so kita biarkan.
Kalau dia memilih untuk memaki, kita pilih untuk ignore saje. Fair eh?

Tapi best gila okkk bila ada AVID READER yang sanggup redah carik email aku semata-mata nak lepaskan hajat memaki. Oprah pun konfem jeles ngan aku kalau tau aku seHEBAT ni. Eh, belagak pulak.




Yes, at this point aku tak sihat.
Semalam baru sampai from Tganu, and pagi-pagi today aku dah merayap sampai ke Melaka then singgah Nilai, pastu singgah untuk jumpa customer kat Bangi, pastu pi klinik jap sebab tak tahan. Kena injek sedas terus jammed.
Balik rumah rest.

So, kensel la program nak celebrate 9th wedding anniversary today.
Selalunya wedding ann ni takde apa sangat, ussually dinner diikuti dengan aktiviti senggang susulan di tengah-tengah malam. Tapi sejak Redza terpandang mak bapak dia buat sandwich, aku dah cuak nak beromen kat bilik. Mungkin kat kereta pulak. Eh.

Tapi hari ni pulak aku jammed. Melepek je ni atas katil. Perut aku asik krem-krem je, kepala pun weng. Selsema tak benti. Dah la diarrhea sejak petang tadi. Memang flat skang ni okkkk.

Tapi tak tau kot kejap-kejap lagi tetiba aku ok kan. En Wan ni bukan leh caya okk. Dia bukan kira aku flat ke tak. Pantang nampak aku terkangkang sikit je, mula la kote menggagau. Insyallah bang ye, kasik aku rilek-rilek jap sambil layan Giulianna & Bill.

Hadiah yang lain adelah Gold Coast. Sebab tu every May kitorang melancong, kira cam celebrate la jugak. Tapi celebrate bawak anak, bawak Mak Aji Pak Aji segala. Apekah???
Dah masuk tahun ke-9 ni En Wan dah tak tau nak bagi apa. Aku lagi la tak tau nak mintak apa. Lagi la time tak sihat macam ni kepala aku pun tak boleh nak pikir apa sangat.
Tapi dalam pada tak larat-larat tu aku dah bersedia gak la. Pakai nighty. Shave. Eh.



Aku : Abang, Di pakai G-string. (smile)

En Wan : Wow. I like G-string!! (sambil gelak-gelak setan)

Sekali Redza sambung...

Ija : G-stringggggggg??? Bukan G-string la, Ma. G-FORCE!!





Aku dah cuak ni kot-kot esok lusa Redza cakap kat member dia 'Papa kita tak suka tengok G-FORCE, dia suka tengok G-STRING.



Pitam.

posted by aveo757 @ 10:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER