walk on wings, tread in air: Ye lahhhhhhhhhhhhh, aku tak pandaiii <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ye lahhhhhhhhhhhhh, aku tak pandaiii
2010-04-06



Ada satu hamba Allah telah memarahi aku sebab dia kata aku tak hantar-hantar lagi barang yang dia order.

So aku reply that barang dia dah sampai dari minggu lepas lagi tapi aku purposely hold sebab aku nak dia hantar dulu original Purchase Order. Yang dia bagi aku aku hari tu cuma written confirmation dalam bentuk SMS. Dah cukup baik dowhh aku nak proceed order just berdasarkan SMS. Kat orang lain tak dapat okkkk. Ni pun sebab aku dah lama kenal supervisor dia. Kalau tak kerana supervisor dia yang aku dah jaga sejak enam tahun lepas, sumpah aku tak layan muka minah Arab ni. Dah la berlagak macam nak mati. pHD student la katakannnnnnnnn, sebab tu aku tak boleh bangkang kata-kata dia. Sebab aku takde pHD. Kalau aku takde pHD maka secara otomatiknya aku lagi bodoh dari dia la kan.

This pHD student is from Egypt kalau tak salah, so boleh bajet la betapa eksyennya set-set dari Egypt ni.

She : I need this very urgent!! You don't understand. You just supplier!!

Me : Like I said, the goods are already here. I need the original document first. Once the original documents are here, then I'll release the goods.

SHe : I think you don't understand english. Did you saw this?? Did you saw??? (sambil tunjuk-tunjuk henfon dia kat aku sebab nak buktikan yang dia dah hantar sms 2 weeks earlier)


Yeah, rite.
I don't understand English.
But my grammar is not that bad.

Did you saw???????

What a broken.

Tapi takpelah, kau ada pHD.

posted by aveo757 @ 10:25 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER