walk on wings, tread in air: Penat <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Penat
2010-04-28


Actually aku takde kat sini la since yesterday. Entry semalam tu autopublish. Aku merayap ke negeri lain tapi malas nak update kat FB, macamkan ada orang kisah pun kalau aku pi mana-mana pun kan, so tak payahhhh.

At the moment aku rasa ngantuk walaupun dah belasah tido dari kul 5pm tadi. Aku cuba taknak tido lepas Asar tapi badan dah rasa penat sangat sebab travel.

Badan yang fresh selepas mandi dipakejkan dengan baju tido berkain satin ditambah pula dengan aircond dan kipas yang sengaja dibukak laju-laju sambil katil melambai-lambai adelah sesuatu yang tak boleh ditolak dengan akal yang waras. Jika ada objek tambahan yang boleh diramas-diramas adelah bonus, tapi sebab objek itu belum keluar ofis pun lagi sebab masih pukul 5pm, takpelah. Kita gunakan saje imaginasi yang ada.

Bangun pukul 7.30pm.
Bagus.
Melepas Adamaya aku hari ni. Tapi takpe, at least ada Nenek Kebaya.

Ok, sekarang ni aku ada atas katil tengah layan TV yang aku tak dengar apa bijik butir pun sebab bilik aku tengah huru-hara dengan suara dua orang lelaki, sorang masih di bawah umur, sorang lagi bulu dah bersepah-sepah tapi masih lagi nak main sorok-sorok siap tadi sorok belakang katil, dalam almari, dalam bilik air segala and now yang si tua ni tengah berusaha nak menyelitkan badan dia betul-betul kat celah kangkang aku so that anak dia tak expect dia menyorok kat situ. Ni dia tengah seboleh-boleh nak menyondol kepala dia kat celah kangkang aku al ni. Bukan dia nampak aku tengah menaip ni lagi nak sondol-sondol.

Tapi lantak lah. Menyorok la kau kat tengah-tengah ni. Agak-agak Redza tak dapat jumpa and surrender kang, sila la teruskan berada di celah kangkang ini. Buat la apa-apa yang patut.

Oh yes.

Tadi, masa En Wan balik dari keje, aku dengar suara dia kat bawah...

En Wan : Ija, dah mandi?

Redza : Dah, bibik mandikan.

En Wan : Dah makan?

Redza : Dah, bibik suap.

En Wan : Ok, papa nak mandi, Redza tengok TV kat bawah ok?


Redza : Pa, esok ada spelling. Nak study?

En Wan : Ija tengok katun dulu, nanti Papa panggil baru Ija naik atas ok?



Sampai je bilik dia nampak aku bersandar atas katil...

En Wan : Heyyy baby....(sambil kiss pipi aku). Period ke tak?





Motif nak check if aku period ke tak???

posted by aveo757 @ 10:14 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER