walk on wings, tread in air: Entry tambahan untuk hari ini bukan sebab rajin, tapi sebab aku baru bangun tido dan mata takleh lelap dah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Entry tambahan untuk hari ini bukan sebab rajin, tapi sebab aku baru bangun tido dan mata takleh lelap dah
2010-04-12


Pagi tadi aku terjaga pukul 5am dah terus takleh tido dah. Try gak golek-golek atas katil tapi tak dapat. So, bangun and mengadap laptop.

Redza pun bangun sekali.
Tahun ni Redza ada kelainan sikit.
Kalau terjaga dari tido tengah-tengah malam, especially time dia nak kencing, dia akan terus ambik buku and baca.
Sangat bukan baka aku okkk. Ni sah baka bapak dia.
Aku memang takkan buat keje gila bangun pagi-pagi mentelaah. Takde de. Time tido, kita mesti menumpukan sepenuh perhatian terhadap tido. Nak study-study esok siang. Kalau study pagi-pagi buta ni bukan lagi cepat masuk kepala, lagi jadi ubat tido ada.


Ini aku snap around 5.30am tadi.
Lepas gi toilet dia cakap 'Ija nak study sikit lah'.
Cara bercakap tu macamkan nak ambik final exam. Padahal nak hafal untuk spelling test je.
Every other day dia akan ada spelling test, so paper yang dia pegang yang dah macam belacan tu is words yang teacher dia suruh hafal. Kalau esok takde spelling test pun dia tetap akan bangun, sometimes baca reading book, kadang-kadang buat maths exercise.

Mathsssssssssss?????

Oh demmmm.
So not me!

Walaupun orang kata kalau nak hilangkan ngantuk buat maths, itu semua bagi aku bidaah belaka. Takde de mata aku nak segar kalau buat Maths, Add Maths, Fizik. Ni 3 subjek memang full of kepuakaan. Everytime aku buat latihan 3 subjek ni mesti macam ada setan tujuh keturunan senggayut kat mata.

Tapi good la kalau Redza ambik baka bapak dia untuk kes-kes macam ni.
Kalau bab rajin blaja silalah ikut bapak kau ye.
Aku rasa Redza ni tang kulit je ikut aku, yang lain memang habis-habisan perangai bapak dia. Termasuklah bab ni....



Orang tua ni kalau dapat tido tu kan, selimut tu dia punyakan sorang, bolster pun dia ambik, pastu space aku pun dia belasah. Aku ni dapatlah hujung-hujung sikit lagi nak menjunam ke lantai. Pastu kalau tido suka menyondol-nyondol aku. Apa penyakit ntah. Padahal bantal sendiri ada, tapi dia suka sondol-sondol kepala dia kat aku tau-tau kepala dia landing atas bantal aku dah. Kepala aku terjuntai je luar katil. Bantal yang dia letak kepala tu bantal aku okkk. Tapi takpela, sayang punya pasal, ambik la bang. Bungkuslah badan tu ngan selimut, biarlah adinda menahan kesejukan.

Alamak En Wan niiiiiiii, suruh aku bagi khidmat urutan pulakkkkkk.
Aku baru nak sambung buat keje.

Dah la ye.








Ok, ni lagi satu aku dapat...

Aku nak accept pun pikir tujuhblas kali.

Dear NEED TO MAKE LOVE,

Sorry I can't approve your request.

From,
NEED A BIG COCK

posted by aveo757 @ 10:35 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER