walk on wings, tread in air: Chan Ho Nam singgah blog gua okkk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Chan Ho Nam singgah blog gua okkk
2010-04-13



Siap lukis darah-darah. Habis ganas dah ni.


Agak terkujat diri ini apabila terpandangkan live activity feed today.

CAUSEWAY BAY, HONG KONG okkkkkkk.

Eddie Dewanaga, sila sujud sket ngan aku.
Ni konfem sepupu-sepapat Hung Hing boys dah terjebak ngan blog gua (wah, dan-dan bahasa jadi ganas lu gua)
Ko ada Eddie??????
Ada???



Orang yang bertanggungjawab menjebakkan aku dalam kancah Young N Dangerous ni adelah ex-boifren aku, C (nama sebenar). Dia suruh aku tengok semua 6 VCD yang setiap VCD tu bertanda "CD" sempena nama dia + Diana (bapak punya loving time ni). Sampai cut satu klas sebab aku taknak tangguh-tangguh tengok, sekali harung habiskan. Lepas tengok cerita ni baru aku sedar betapa pentingnya kita sepatutnya carik boifren yang brutal kerana agak banyak faedahnya.

Yang pertama sekali, konfem kau DILINDUNGI. Habis kata ganasssssssssss. Kalau kau kena belasah depan mata dia boleh buat dek sambil hisap rokok, baik ko bercouple ngan pak guard je. Dah tentu-tentu ada senapang.

Boifren brutal tahap suka hentak-hentak orang ni selalunya bila dengan awek dia transform jadi mat jiwang kangkang. Maksud di sini, LOVING.
Boifren aku dulu pun spesies hentak-hentak orang gak sampai ngan aku sekali dia hentak. Tapi bila orang nak hentak dia balik pandai pulak larikan diri. Larikan diri ngan moto bapak aku pulak tu.

Bangsa lelaki yang brutal-brutal ni punya tahap loving pun bukan calang-calang. Takat bagi bunga ros 98 kuntum ni memang takde la dalam plan. Paling bangsat pun dia bagi kau kasut Manolo Blahnik sempena menyambut ulangtahun bercouple mingguan (bukan tahunan). Maksud di sini, KAYA.
Ehhhhh, boifren aku dulu pun kahyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Asal dia belikan aku hadiah je mesti on the same day purse aku hilang.
Lalalalala.

Ciri-ciri lelaki brutal ala-ala Chan Ho Nam adelah mudah di-spot.

1. Dia mestilah hensem satu macam.
Tak caya gi tengok Evolusi KL Drift.
Sikit punya hensem apa Aaron Aziz ngan Shaheizy Sam. Macam tu punya hensem pun tak dapat jadik hero. Layak jadik penyangak je. Tu kira contoh bahawa penjahat-penjahat sekarang semuanya hensem-hensem. Takde de ko nak jumpa penjahat muka pecah lapanblas zaman skarang ni.

2. Body mesti kental.
Standard kalau dah jadi penyamun tu mestilah badan kena muscular sket, baru orang takut kalau ko gertak. Badan kau kalau takat cam laki aku toksah berangan la nak gertak-gertak gua. Silap-silap ko yang kena rogol ngan aku balik.

3. Pakai keta sport.
Ini memang aset penting, kalau tak, modus operandi adelah gagal.
Tak semua penjahat pakai keta sport, penjahat yang ada wawasan je suka keta gempak-gempak macam ni.

4. Bawak awek gorjes tahap jula juli bintang tujuh
Tunjuk kat aku penyangak mana yang ada kesemua ciri-ciri di atas tapi awek dia muka macam tandas awam?

Mungkin sesiapa yang ada experience ngan laki jenis ni kalau nak bagi pendapat, sila la. Sebab aku tak layak nak berdamping ngan laki brutal tapi baik hati (huh??).

Sebab :

a. aku tak suka laki hensem satu macam (padahal kau tak dapattttt). Bila terlampau hensem, dia tend untuk menjaja kotenya ke sana ke mari. Maklomlah, saham tinggi.

b. aku tak suka lelaki yang badan berketak-ketak. Asal badan berketak je, aku terbayang Malek Nor. Oh No! Lemas I, bang.

c. aku fobia dengan kelajuan so balak berkereta sport adelah pilihan terakhir (cara cakap macamkan kau banyak sgt pilihan Diana!). Takkan bawak keta sport tapi lari 50km/h kotttt. Kot ye pun bawak awek takkan sampai bas kilang pun boleh potong FTO. Apa citerrrrr. Kang orang kata ko bawak slow sebab busy meraba pulak.

d. balak keta sport tak layan takat muka libasan Jawa cam aku ni. Nak harap kat aset-aset lain tak berapa nak mantap. Bontot pun leper je.

Apa-apa pun tima kasih la to reader from Causeway Bay tu.
Walaupun aku rasa takde reader pun sebenarnya, maybe dia search word 'BIG COCK' lantas termasuk lam page aku.
Oh, sedih.


p/s: Korang semua salah. Redza maksudkan PLAY PAD.





posted by aveo757 @ 9:35 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER