walk on wings, tread in air: Buku itu sudah mari <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Buku itu sudah mari
2010-04-17



Movie nite, macam selalu.
Today layan kat Sunway Piramid - Clash of the Titans.

Cerita dia ok lah untuk orang macam aku yang tak gemar movie-movie tahyul ni.
Tapi sebab last week dah tengok movie pilihan aku - Semerah Cinta Stiletto (YANG TAK SEDAP mujur ada Farid Kamil), so tonite tengok movie En Wan pulak.

Dan minggu ni adelah kali kedua berturut-turut aku layan movie dengan tak pakai bra.
Ni semua En Wan punya pasal, suka sangat buat plan mengejut.
Aku nak sarung bra pun tak sempat.
'Tak payah pakai bra. Lambat!'

Ohhhhhhhhhhh, time pakai bra takbleh tunggu??
Cuba kalau time aku bukak bra. Laju je kau suruh.

Esok-esok kalau dia buat lagi tebiat mengejut macam ni, aku berikrar keluar rumah pakai spender je. Ko nak cepat sangat kan?



Esok will be a busy day.

Agenda dalam kepala adelah shopping.

Tapi kalau agenda ni tak jadi, kita aktifkan agenda kedua iaitu sentap.

Tak jadi shopping pun takpela, sebab aku ada tugasan baru iaituuuuuuuu

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Buku yang aku cari, by HAMKA.
Ni semua Mak Aji punya pasal la dok cerita kat aku sampai aku angau takleh tido dok pikir mana nak cari buku yang dah berdekad ni.

Thank you so much to my 'guardian angel' (hak tuihhhhhhhhhh) for the gift.

Last Song tak start lagi, Rescuer baru half way, The Kingdom of Dreams and Sanctuary plastik pun belum bukak, and now HAMKA pulak.

Tiba-tiba terdengar suara Mak Aji 'Quran baca tak??????'

Adehh.

posted by aveo757 @ 12:45 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER