walk on wings, tread in air: Kenapa ko nak sorokkan? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kenapa ko nak sorokkan?
2010-03-04



Masa aku pi buat buat X-Ray hari tu, ada la satu mamat ni lalu sebelah on the way aku nak pi toilet. Muka boleh tahan, tapi bantut. Frame pun kecik je. Gaya memang macho la. Masa dia berjalan ke arah aku pun dah nampak boleh tahan muka mamat ni tapi aku malas nak pandang sangat sebab fokus skarang adelah nak kencing.

Tapi cara dia berjalan ke arah aku tu, dengan beraninya tenung muka aku, siap mata dia kecikkan sikit (stok-stok gaya macam Jun Sang punya renungan). Seb baik level aku mengemut A class, kalau tak konfem kat situ jugak menjejeh-jejeh air kencing aku.
Gila punya tenungan okkkkk. Caherrrrrrrrrrrr.

Lepas aku kuar dari toilet nampak dia baru kuar dari 7-11. Dah la 7-11 tu berdepan ngan toilet. Ah sudahh. Jumpa lagi ngan mamat macho ni. Apekah ini petanda jodoh kuat?

Sekali member dia tegur, dan aku pun dapat lah dengar suara dia.

Suara macam pompuan.

Setelah diamat-amati.
Sah, pengkid.

Cilaka la pengkid ni.
Macamana dia boleh jadik hensem ni?
Patutla awek-awek pengkid semua cun-cun. Aku pun hampir tergoda (tu pun mujur dah berlaki kalau tak konfem tergoda dah) inikan pulak budak-budak baru nak belaja bercinta. Dah la dengan cara dia tenung tu satu macam punya stare. Sialpalis.
Bengang aku dengan diri sendiri sebab tergoda ngan pengkid.

Tapi series laaaaa sumpah macam lelaki okk. Cuma bantut je. Kalau tak mesti dah kawen ngan Nasha Aziz.

Tapi kan, mana dia sorok tetek dia ha?
Kot ye pun kau bengkung, apa ko tak rimas ke tetek ko kemek sepanjang hari?
Aku ni kalau boleh tak pakai coli lama dah aku tanggal.
Pakai setengah hari pun dah lemas. Kesian tetek aku tak bernafas.
Ini ko boleh lilit-lilit sampai flat, apakejadahhhhhh.

Eh jap.
Ada tak pengkid baca blog aku?

Yang aku nak tau sangat, si pompuan-pompuan yang bercouple ngan pengkid ni apa yang dia carik?

Buah pelir?
Konfem tak. Sebab dia tau 'pakwe' dia pompuan.
So, buah tersebut dah out of the topic.

Buah dada?
Ini aku tau bukan masalah kat girlfren tu.
Sebab perempuan tak minat kat buah dada orang lain.

Kehenseman?
Macam la takde jantan lain yang hensem kat Malaysia ni.
Yang aku heran tu, awek yang sangkut ngan pengkid ni semua stok cun gila babi. Lagiiiiii mau bergentel ngan pengkid. Ambik la Farid Kamil ke hendaknya. Hensem pun ye. Kaya pun ye. Telor pun ada.

Orang kata pengkid ni romantik. Maybe itu point penting kenapa pompuan cair ngan dorang.

Tapi laki aku pun romantik.

Omigod!!!!
En Wan pengkid kahhhh???
Nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hi hi hi hi.

Tapi maybe kot pengkid ni romantik. Dia kan pompuan, so dia tau apa yang pompuan expect.

Yang bangangnya pompuan yang bercinta ngan pengkid. Kalau mula-mula ko tergoda tu lain cerita. Sebab ko tak tau dia pompuan. Tapi, kalau dah sampai agree nak sehidup semati tu apa kes? Muka lawa tapi bodoh.

Apa la yang ko dapat bercouple ngan pengkid?
Nikmat syurga dunia tu jangan harap la nak rasa.
Weyyy, dildo-dildo tak main la okkk.
Kalau nak harap kat dildo, takde kau pun takpe, aku boleh buat sendiri. Eh.

Ok lah. Mungkin dorang tak macam aku mengharapkan sex sepanjang masa (Juliza Adlizan, sila tarik diri. Pengakuan aku lagi berani okkk). Mungkin girlfren-girlfren pengkid ni tertarik dengan pengkid atas dasar keikhlasannya, keperhatinannya terhadap wanita, kelembutannya dan juga sifat kemachoannya yang over. Ok fine.

Tapiiii, sampai bila ko nak hidup dengan sekadar sifat-sifat tu semua?
Skarang boleh la, time muda. Takde benda nak pikir.
Sok dah tua cam aku ni, takkan ko nak bergentel je tak sudah-sudah. Nak jugak ada zuriat kan?

Eh, ke dah ada pengkid yang mampu memberi zuriat kepada girfennya?

By the way, pengkid tak suka ada breast kan?
Tapi dia suka tak breast girlfren dia?

Bodoh sialll.
Kau ada apa yang gf ko ada tapi ko still nak bertepuk-tampar ngan tetek gf ko.
Kau belikan gf ko bra La Senza, tapi ko pakai bengkung. Adeh.

Serieslah, aku takleh terima betul konsep bercinta ngan pompuan ni.
Aku try nak jadik open minded dengan issue ni. Tapi tak boleh. Sebab aku tak nampak ke mana konsep ni akan bawak dorang.

Takde la sampai aku nak buat demo anti-pengkid, anti-lesbo segala. Aku pun bukannya baik sangat kan sampai nak anti-anti pengkid segala. Cuma aku nakkan penjelasan apa keseronokkannya menjadi pengkid.

Maybe ada yang terlampau troma kesan dari kena rogol ke apa ke. Tapiiii takkan la sampai nak jadik pengkid baiii. Agak-agak la sikit.




Mr. Pengkid, nak tanya sket.
Siapa belikan pad kau?

posted by aveo757 @ 3:49 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER