walk on wings, tread in air: Apa yang kau lihat? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Apa yang kau lihat?
2010-03-31



Aku baru je balik ari ambik Ija tekwando.
Disebabkan aku busy gila buat keje tak sedar tetiba dah pukul 1.55pm, so terus rush keluar ambik Ija. Bila dah lambat tu tak kuasa la aku nak ganti baju bagai, aku pakai je la baby T ngan mini skirt yang aku tengah pakai ni.

Misi lepas ambik Ija haruslah ke kedai.
Itu syarat dia kalau aku nak dia blaja tekwando.

Kat kedai tu agak ramai jugak la orang, ntah apa kes tetiba time ni la semua nak pegi kedai.
So ada la satu pakcik ni, takde la pakcik mana, tapi disebabkan dia pakai kopiah so otomatik kepala aku register dia as pakcik.
Dia dari kedai nak ke luar.
Aku pulak dari luar nak masuk.
So, selisih.

Depan-depan aku dia 'Uh uhhhhhhh' sambil geleng-geleng kepala tengok aku.
Tapiiiiiiiiiiii mata tepat kat tetek gua.

Aku tau la aku pakai skirt. Itu memang salah aku.
So takyah cerita.

Yang aku nak citer ni si pakcik ni punya geleng. Cara geleng kepala tu macam kan keji sangat lah aku ni tapi mata ko tepat menge-scan dada aku. Apa yang ko 'uh uhhhhh' sebenarnya???

Sebab pakaian aku menjolok mata or sebab tetek aku masak ranum?

Blah la.

posted by aveo757 @ 3:36 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER