walk on wings, tread in air: Penangan spa.....terus period pain <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Penangan spa.....terus period pain
2010-02-21



Lepas kena penangan spa, terus period.
Dan terus aku flat atas katil sepanjang hari semalam sampai now lagi perut still sakit.
Tapi sempat gak masuk ofis pagi tadi lepas pi pasar sebab sepanjang minggu lepas aku tak masuk ofis so macam tak best je tak jenguk ofis. Padahal nak check fax ngan surat je.

Seriesly aku tak sabar nak start balik jumpa customer esok and pulun keje like there's no tomorrow. Malas nak berkhayal dah. Rimas kepala otak aku.

So disebabkan aku terbaring je semalam, En Wan pun hilang mood nak pi keje padahal dia kena masuk opis.. So, bila aku dah terlentang tu dia pun ambik la peluang guna laptop aku. Senang la hati member kan, bini tak larat nak bangun check apa dia buat. Boleh la tengok porn tanpa gangguan. Aku pun malas nak ambik tau apa ko buat. Jangan ko terdelete file-file aku sudah.

Tapi nasib baik ada Blackberry pinjam (dari contest Digi) yang berupaya menfokus dari jarak kejauhan yang maksima, and gamba sangat sharp. At least sharp la dari HTC aku tu.

Ini rupanya keje dia dari tengahari...


Ni aku snap secara berjengket-jengket. Memula aku ingat dia layan porn. Maklumlah, dah siap berlenggeng ni kan, padahal aircond bukak. Mesti layan porn ni. Mesti!! Bini tengah takleh pakai lak tu. Ni konfem ni. Konfem!


Oppsss..???
Sekali Air Asia laaaaaa.


Dan aku pun terperasan passport ada atas meja.


Aku jalan belakang dia sket buat-buat macam nak tido then zoom kat kertas atas meja.
Macam kertas tulis formula add maths kan?
En Wan ni kalau buat apa pun, kertas conteng mesti ada kat tepi. Gila punya teliti kalau buat keje.


This is it.

Gold Coast, here we come.
(orang lain dah sampai aku baru sibuk nak pegi. Pastu kecoh)



posted by aveo757 @ 4:39 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER