walk on wings, tread in air: Kenapa laaaa...? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kenapa laaaa...?
2010-01-08





Apesal la yang ko nak pegang kote atas moto?
Suruh la balak ko turun moto dulu.

BTW, ada beza ke pegang atas moto ngan pegang bawah moto?
Kelebaran tak sama kah?

Every now and then aku mesti check keywords kat Nuffnang ni. Nak tengok ada tak orang yang lagi mental dari aku. Rupanya ada.
Yang pelik-pelik aku jumpa.
Semalam ada orang search 'pegang tetek nenek'.

Astaga.

Lain macam benar aku tengok self-excitement budak-budak zaman skarang (ecehhh).
Tetek nenek pun jadik. Ape tak ko google je 'ramas tetek si hantu tetek'. Nampak wild sket.

Macam-macam la korang.

Atau mungkinkah buah dada nenek-nenek zaman skarang lagi better dari yang belum jadi nenek maka 'pegang tetek nenek' adelah lebih relevan berbanding 'pegang tetek awek tingkatan 3 Cergas'?

If that is the case, aku tak sabar nak jadik nenek.
Series!! (sambil mengadjust tali bra)

posted by aveo757 @ 12:09 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER