walk on wings, tread in air: I fake a smile just to hide my scars <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


I fake a smile just to hide my scars
2010-01-29
Ye laaaaaaaaaaa..aku bukak la balik.

Don't worry, takde saper kacau aku pun.
Kalau ada pun, aku takde mood nak layan sebab kepala aku dok fokus kat benda lain skang.
Lagipun, aku kan ada readers yang mulut puaka-puaka boleh tolong backup kalau aku kena maki, bukan kah begitu??????

Anyway, thanks to semua yang concern kenapa aku privatekan blog.
Nuthing big pun, cuma aku rasa nak dok dendiam kejap.
Aku pun tak paham ape kaitan stress dengan tutup blog.

Actually lately ni aku terlampau penat and sangat stress, tetiba kepala aku jammed!
Jam gila sampai aku tak ingat lansung apa aku buat siang semalam.
Maybe sebab this week aku travel sana sini, semalam satu hari suntuk buat presentation, by the time aku habis present je terus pzzzpftttt.
Blank.
Nasib baik tak blank time present, kalau tak, konfem sodoqallahualazim proposal aku. There goes my empat-hari-tido-kul-3-pagi.

On the way back home, aku bantai nangis sepanjang jalan.
Aku pun tak tau apa sebab aku nangis tapi beria-ia air mata aku keuar sampai tak nampak jalan.

Ok, now aku tau aku tengah gila babi bangsat punya stress.

Aku rasa I have had enuff dengan 'pushing the limits'.
Selama ni aku asik torture diri sendiri
Aku akan press keupayaan aku sampai habis.
But semalam was the bangsat-est ever.
Aku rasa kalau aku tekan sikitttt je lagi, konfem skang aku pakai baju kaler putih sambil makan lolipop dok mencangkung kat pintu pagar Tanjong Rambutan.

Sepatutnya today aku dah ada kat Melaka.
Tapi lepas siap-siap, aku duduk depan laptop and email customer cakap aku tak dapat datang.
Sekian.

So, semalam En Wan sorokkan laptop and heret aku pi tengok movie. Ussually we all tengok movie every Friday tapi semalam dia tengok aku dah macam zombie, cakap pun merepek-repek je, so aku ikut je la.
Tengok pulak Paranormal Activity.
Adekah membantu????



Tapi cerita dia best jugak.
Walaupun pening sket ala-ala movie Quarantine sebab dia pakai videocam manjang, tapi seram jugak untuk aku yang penakut ni.
Hasilnya, malam semalam nak kencing En Wan kena masuk sekali dalam toilet tapi muka pandang tempat lain. (eleh macam tak biasa lak nak kena pusing-pusing muka)

Tengok citer hantu memang seronok. Nak pulak ada orang teman kau tengok.
Tapiiiiiiii yang nak tido kat hotel tetiap bulan tu kau okkkkkkkkkkkkkkkk.
Seb baik hari tu aku tak sempat tengok movie ni lagi, kalau tak memang aku nekad balik KL malam tu jugak.

Baiklah, skang aku nak bukak tender.
Every month aku kena pi Ipoh and Penang.
Ada sesaper nak teman aku tido kat hotel?

Specifikasi :

* mestilah kuat mentekedarah so that aku tak nampak macam kebulur 24/7.
* tender dibuka kepada non-lesbo and gay only. (kalau gay mesti yang hensem)
* bukan pengentut di waktu tido.
* tidak terer bermain Scrabble.

Jika anda memenuhi ciri-ciri yang dinyatakan, apa tunggu lagi!!!

Ok, now aku nak slowly sambung buat keje, tapi apa-apa hal buat teh tarik jap pastu main mahjong dulu. Nak preparekan diri sebab malam ni aku nak merempit kat East Coast Hiway. Gua balik Tganu sampai Selasa depan.

Batu Buruk, here I come!!!!!!!!!!!!!!!





posted by aveo757 @ 11:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER