walk on wings, tread in air: Janganlah mengingatkan aku dengan segala kepuakaan itu <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Janganlah mengingatkan aku dengan segala kepuakaan itu
2009-11-25



Apa mimpi ntah, tetiba je semalam Mak Aji tanya aku 'Apa la khabarnya si **** ?' (ex-bf aku)

Apehalllllllllllll????!!

Aku ni dah sikittt lagi nak lupa nama tu, saje je dia ingat-ingatkan balik.

'Entah. Pegi la mati'.
Ringkas tetapi padat.

'Tak baik kau. Kesian jugak kat dia. Mama ingat lagi dulu Kak Ina dia ada call mama bagitau dia taknak kau kawan ngan ****. Dia kata "Makcik tak kenal **** tu siapa". Agaknya dia pun tau adik dia tu 'sakit'".

Maybe.

Tapi aku malas nak jawab.
Sebab kalau aku dah start bukak balik cerita ni, konfem aku ngan mak aku dok sebelah-sebelah je kat wad, kena heart attack.

Tapiiiii, memandangkan semalam aku tengah ada mood nak emo-emo, so aku layankan aje la Mak Aji tu. Sayang sangatttt la ngan 'anak angkat' dia yang saiko tu.
Anak ko separuh mati kena belasah ko tak ingat keeeee.

Tapi malas nak layan panjang-panjang.

Elok je aku nak masuk keta, dia tanya 'Eh, ko tengok tak cerita melayu semalam, Zamarul Hisyham tu macam muka **** kan?'

Ni yang aku menyirap limau ni.

Boleh tak jangan kaitkan pelakon pujaan aku ngan mana-mana bekas kekasih?
Asal aku minat mana-mana pelakon lelaki kan mesti dia nak kaitkan ngan laki-laki puaka yang pernah ada kaitan ngan aku (macam la banyak sangat). Aku cakap aku minat Wazata Zain kanggggg.

Bang, nama i pun Diana tau. Cuma I gelap sikitttttt je dari Diana you. Sikitttt je, tak banyak.



Tapiii memang Zamarul ni sekali pandang macam ex-bf aku pun. Cuma ko jangan pandang banyak kali. Sekali je cukup.

Betul tak NuIN?



posted by aveo757 @ 9:57 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER