walk on wings, tread in air: TOP UP ME...U GET PHONESEX <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TOP UP ME...U GET PHONESEX
2009-10-30




Semalam ada sorang reader (thank you) message aku kat FB ada orang jual muka aku kat TAGGED. Dah tak pasal-pasal aku kena create account TAGGED sebab nak tau apa benda jadik.

Sekali kauuuu...PORN STAR RUPANYA AKU!

Walahweiiiiiii. Gurau kasar nampakkk?????
Macam-macam award aku dapat tahun ni.
Ni boleh mendatangkan amarah Carmen Electra kalau tau muka cam aku pun boleh kena jual.

Tapi marketing tak berapa ok la.
Sebab dia letak gamba ni.




Patut la takde orang call aku.
Wakakakka.

Ni mesti takde orang lain melainkan orang yang singgah kat blog aku. Sebab gamba ni memang aku letak kat blog je.Apa-apa pun terima kasih. Aku takde mood nak marah, sebab aku busy.

Next time.
posted by aveo757 @ 10:24 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER